Mamaia copiilor- PREMIILE “IN MEMORIAM -GEORGE NAGHI”! PREMII OFERITE DE FIRMA “ALDIS”!

De 18 ani, chiar și după moartea sa, George Naghi rămâne un simbol pentru marele festival!

“MAMAIA COPIILOR“ – LA 18 ANI! A ATINS VÂRSTA… MAJORATULUI!

Într-adevăr, ajunși la ediția a 18-a, a majoratului, cum a fost ea denumită, Festivalul Național “Mamaia Copiilor” înregistrează performanțe după performanțe, într-o perioadă în care este atât de greu de dus, până la capăt, un asemenea proiect. Și pentru că amintirile contează trebuie să readucem în prezent o realitate incontestabilă, aceea a apropierii de acest festival de la prima sa ediție a celui care a întemeiat firma de succes la nivel național, Aldis – George Naghi !

“DAR ȘI NOI VREM SĂ DĂM PREMII LA ACEST FESTIVAL”!

În anul 2001, atunci când s-a înregistrat prima ediție a festivalului, când profesorul Sorin Danciu a fost invitat de compozitorul Aurel Manolache și de compozitorul Dumitru Lupu – întemeietorii festivalului, ambii, astăzi plecați dintre noi — după prima zi a festivalului transmisă la Televiziunea Română , profesorul Danciu a primit un telefon de la patronul firmei Aldis, George Naghi. Încîntat de ceea ce văzuse la televizor, acesta a întrebat de ce nu a fost solicitat pentru a oferi și firma “Aldis”premii?
Surpriza a fost totală pentru că nici Sorin Danciu nu era prezent la festival în calitate de organizator dar, imediat a luat legătura cu aceia care se ocupau de festival spunându-le că au apărut premii noi, premii surpriză care vin din partea firmei “Aldis” !
Desigur a fost o mare bucurie pentru toți cei care adunau premiile pentru a avea cât mai mulți fericiți câștigători, iar acțiunea care a început a fost una specifică vieții lui George Naghi – respectiv cineva a plecat, imediat, de la Călărași și s-a deplasat către Mamaia pentru a duce, personal, premiile! Ceea ce s-a și realizat, spre încântarea celui care din acel moment a fost prezent la festival prin premiile Aldis!
După dispariția fulgerătoare și tragică a celui care a pus pe roate acest adevărat fenomen numit Aldis, premiile au fost în continuare oferite prin grija celei care a preluat tot ceea ce înseamnă activitatea firmei, doamna Alina Naghi! Care în fiecare an a avut grijă ca premiile să ajungă spre bucuria participanților la cel mai mare festival al copiilor și adolescenților din România!
Un gând bun pentru toți cei care sunt cu gândul bun alături de tinerele valori care se impun în țara asta!