MANIPULAREA… PROŞTILOR! MIRCEA BADEA- DETURNAT! CUM SĂ SCRII EXACT INVERS DECÂT SPUNE… PERSONAJUL?!…

9 octombrie 2017

badeaMULTE AM VĂZUT ŞI MULTE VOM MAI VEDEA!
Este concluzia la care am ajuns, nu o dată în viaţă, dar, mai ales, în ultimii ani, constatând cum în aşa-zisa presă (în realitate, multe janghine ratate şi-au descoperit vocaţia când de presă s-a ales, în general, praful!), alături de- să nu uităm- infiltraţii care fac ceea ce li se ordonă! Şi, după cum se vede, li se cam ordonă! Am prezentat şi vom prezenta toate prostiile, manipulările, încercările de prostire a oamenilor, pur şi simplu pentru că trebuie să existe şi nişte maşini de spălat- împotriva spălării creierului!

ULTIMA VICTIMĂ? MIRCEA BADEA!…
Mircea Badea, în emisiunea pe care o prezintă, a vorbit despre marea avalanşă de informaţii privind explozia preţurilor, la benzină! Constatăm, în mod firesc că totul a fost o uriaşă manipulare! Că, în realitate, creşterea este una cu totul şi cu totul nesemnificativă! Ei bine (ca să nu zicem- ei, rău!) ce credeţi dumneavoastră că face un ditamai cotidianul naţional, în legătură cu personajul nostru? Păi comentează exact invers! Iată ştirea:

articol evz badeaALERTĂ LA ANTENA 3! MIRCEA BADEA S-A DECIS: PLECAREA ÎN ALTĂ ŢARĂ ESTE PRIMA OPŢIUNE
Mircea Badea reacţionează dur la scumpirile ce au avut loc începând cu 1 octombrie, spunând ca se gândeşte serios să îşi trimită fiul afară din ţară.
„M-am dus şi eu să-mi pun benzină, iar băiatul de la benzinărie îmi spune: „S-a scumpit!”. Am ajuns la casă, mi se spune: „E mai scumpă acuma”. Cu cât s-a scumpit? „Cu cinci bani”. 5 bani ori 40 de litri, doi lei. Adică am înţeles şi propaganda, am înţeles şi isteria, iar discuţiile despre asta şi despre Robor, adică pot fi subiecte, dar noi, în România, am avut benzina şase lei acum un an şi jumătate. Zici că s-a triplat preţul”, a declarat Mircea Badea.
„Orice logică aş fi încercat să aplic, mi s-a rupt filmul. Iar discuţiile despre Robor frizează oligofrenia. (…) E inuman de stupid ce se întâmplă la nivel de discuţie, de mental”, a mai spus Mircea Badea.
„Nu se mai poate trăi în această ţară. Singurul lucru la care mă gândesc este că eu voi face tot ce voi putea ca fiul meu să nu trăiască în această ţară. Am luat eu această decizie pentru el, o să i-o comunic şi lui sper că o să fie de acord. Fiul meu nu îşi va petrece viaţa în această ţară”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

AŞADAR, MIRCEA BADEA A REACŢIONAT DUR LA SCUMPIRILE CE AU AVUT LOC?!…
Mai citiţi o dată, prima parte, textul idiot care însoţeşte comentariul lui Badea- el nu la scumpiri se referea, pentru că scumpirile… „nu prea era”! Ci la exact manipularea ordinară, la golăneala care încearcă să prostească o populaţie întreagă şi adeseori, chiar şi reuşeşte! Despre voi era vorba! Janghinelor!…