MANIPULATORII IDIOȚI!

Zice Coardă! Așa-zisul “gurnalist”… De fapt – cum i-a zis Mircea BADEA – “moșulețul de mingi”! Că dacă există “băieți de mingi”, există și un asemenea personaj, “moșulețul de mingi”! Cel care plânge sau rade la comandă, așa cum îi dictează stăpânul, când îl lasă singur la televizor!…
“Dom’ne, dacă se retrăgea Dragnea, era liniște în țară”!
Neștiutorule,securistule acoperit si descoperit – acum doi ani era… Ponta!

ȚINTA ESTE PSD-UL!

Am mai spus-o, o spunem și o vom repeta – toate cele care se întâmplă în politica autohtonă, la nivel înalt, au explicații logice numai când aduci în centrul de interes și serviciile secrete! Atunci când am susținut, pentru prima oară asta, mulți se uitau mirați! Între timp lucrurile s-au schimbat și au ieșit la lumină tot felul de ciudățenii! Desigur, purtătorii de cuvânt ai acestor derbedei ascunși sub patrafirul “Dulapului Vorbitor” care au ieșit la lumină când cu fotografia celebră în care se vedea cine stă în spatele acestui accident al României, dătătorii cu părerea și manipulatorii – la mintea lor – cred că lumea este la fel de proastă cum își închipuiau ei! Și repetă, obsesiv, tot felul de tâmpenii!
De exemplu, de doi ani de zile în toate țintele se regăsește un singur nume – Dragnea! Dragnea – dosar! Dragnea – condamnat! Dragnea – corupt!

Dragnea!… Dragnea!… Dragnea!… Și vine Coardă, așa-zis realizator de televiziune, în realitate un molfăitor fără nicio calitate în domeniul presei care aruncă această tâmpenie pe post de mare gândire a unui gânditor, nu-i așa: “domnule, dacă s-ar retrage Dragnea, toate erau în regulă”! Păi mai stafie vie, ai uitat un lucru fundamental și o realitate de care lumea nu a uitat: acum vreo patru ani, vă mai aduceți aminte care era ținta tuturor atacurilor? Dacă ați uitat, vă reamintim noi – Ponta! Ponta – dosar penal! Ponta -corupt! Ponta trebuie să-și dea demisia! Ponta!… Ponta!… Ponta!… de ce era el atunci mizerabil și trebuia dat la o parte? Pentru că era președintele PSD! Adică exact ceea ce este Dragnea, acum! Adică asta este ținta reală!
Desigur, nu ne transformăm în apărătorii PSD, a făcut atâtea greșeli, tâmpenii, prostii, nu au avut sînge în instalație să impună atunci când avea majoritate…majoră, ca să ne regăsim și noi în nivelul de prostie al comunicatorilor securiștii! Dar este evident că asta este ținta, ăsta este obiectivul – PSD!
Iar toate aceste atitudini, mesaje și alte alea, nu fac decât să confirme ceea ce noi am spus demult –Securitatea! Noua Securitate! Asta face politica în România contemporană!…
Suntem și sunteți ai… servicilor?!… Iar voi nu sunteți decât niște bieți executanți!…