MARCEL CIOLACU DĂ CU PUMNUL ÎN MASĂ: NU VA FI VOTATĂ LEGEA CARANTINĂRII PÂNĂ NU VIN ORBAN SAU PREDOIU LA PARLAMENT

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că PSD va ține pe loc Legea carantinării, în Senat, până în momentul în care premierul Ludovic Orban sau ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, nu vor veni în Parlament să lămurească anumite controverse.
”Primul ministru și ministrul Justiției, ministrul Sănătății nu au venit în Parlament să discute aspectele controversate din această lege. A venit doar domnul Raed Arafat, în calitate de specialist, dar dumnealui nu este om politic și nu poate da un răspuns cu asumare politică.
Acest lucru ar fi trebuit să-l facă primul ministru sau ministrul Justiției. Mai mult, legea, așa cum a fost înaintată către Parlament nu a avut avizut Ministerului Justiției.
Nu se va vota legea în Senat până când primul ministru și ministrul Sănătății nu vor veni să explice toate aceste aspecte.Eu am o dezamăgire personală față de președintele Klaus Iohannis, de la care m-aș fi așteptat să cheme partidele la consultări, să se consulte cu specialiștii, având în vedere cât de importantă este această lege.”, a spus Marcel Ciolacu.