MARELE TURNEU A TRECUT! COMENTARIILE CONTINUĂ!…

Pentru că seria de spectacole desfășurate în cadrul Turneului Național Centenar “România în sărbătoare” au avut repere multe, la Călărași și pentru că o serie dintre cele care s-au petrecut sunt de interese jurnalistic, publicistic, deci pe interesul oamenilor, am hotărât să vă oferim răspunsuri la niște întrebări ori elemente de interes pe care, cu siguranță mulți nu le-ați aflat în timpul desfășurării spectacolelor! Urmăriți cu interes!

COMPACT ȘI LEO IORGA – VERITABILE LEGENDE, PE SCENĂ, LA CĂLĂRAȘI!

Orice s-ar spune, incontestabil trupa Compact este una dintre formațiile care au făcut istorie în muzica tânără, din România, atât în secolul 20, dar și în secolul XXI !O trupă care a trecut prin multe, de-a lungul timpului, inclusiv momentele tragice precum dispariția lui Teo Peter – ruperi, despărțiri, scandaluri chiar, dar, pe termen lung – continuitate! Și, desigur, mult talent! Practic, pe linia marilor formații românești de la Phoenix şi Sfinx la Roșu şi Negru sau Holograf se înscrie și Compact! Ceea ce s-a remarcat în foarte multe spectacole și concerte la care formația a participat, în ultima vreme, au fost elementele de mare succes, în primul rând priză la public! Primarul municipiului Oltenița, de exemplu, se declara extaziat de Compact, recitalul lor depășind toate așteptările sale!
Același lucru s-a întâmplat și la Călărași, acolo unde foarte multă lume a înțeles că pe scenă există o legendă! Semn al Muzicii românești autentice!19