MIRCEA DINESCU VA VENI ŞI LA CĂLĂRAŞI!

SORIN DANCIU A PARTICIPAT, LA SLOBOZIA LANSARE DE CARTE MIRCEA DINESCU! ŞI MIHAI VIŞOIU! …

Un eveniment cultural deosebit s-a petrecut, săptămâna trecută, la Slobozia. Acolo unde a avut loc lansarea volumului „Colier din bomboane de colivă”, aparținând celebrului poet Mircea Dinescu, un fiu al Sloboziei! Alături de prozatorul Mihai Vișoiu care și-a lansat volumele „Era Iudelor” și „Moartea nu bate la uşă”.
La eveniment a fost invitat și directorul Direcției de cultură Călărași, prof. Sorin Danciu care a vorbit despre cei doi, slobozeni – în accepţiunea tuturor, deşi îi diferenţiază atât de multe lucruri încât au devenit … foarte buni prieteni! Mircea Dinescu a lecturat din volumul său, în timp ce Mihai Vişoiu a surprins (doar pe cei care nu-l cunosc!) prin prezentarea prozelor sale fără a le citi! „le ştie pe de rost! -” – a rostit Mircea Dinescu.
Evenimentul a fost unul deosebit, iar profesorul Sorin Danciu i-a adresat invitaţia lui Mircea Dinescu (alături de Mihai Vişoiu) de a realiza o asemenea lansare şi la Călăraşi. Invitaţia a fost acceptată cu plăcere şi ea se va desfăşura la Muzeul municipal Călăraşi.
Rămâneţi pe recepţie, vor veni şi amănuntele legate de data şi ora evenimentului la care, cu siguranţă, mulţi călărăşeni vor veni!