MIRCEA GEOANĂ ŞI MARIA DRAGOMIR- LA OLTENIŢA, PENTRU SUSŢINEREA CANDIDATULUI LA PRIMĂRIE!

Luni, 30 mai, la Olteniţa a avut loc o întâlnire între Mircea Geoană, Preşedintele Partidului Social Românesc, organizaţia judeţeană condusă de Maria Dragomir şi Ion Ştefan, pentru a susţine candidatul PSRO din Olteniţa, Mihai Filimon. Aceştia s-au întâlnit cu susţinătorii şi le-au prezentat proiectele de la nivel local şi naţional iar apoi au pornit într-un tur al oraşului pentru a le afla părerile cetăţenilor şi a prezenta şi acestora soluţia PSRO pentru Primăria Olteniţa.

Mircea Geoană le-a mărturisit susţinătorilor că a pornit un partid nou pentru o mai bună conexiune cu oamenii: „Ai nevoie de mult curaj ca, în mai puţin de un an de zile să creezi un partid nou, să o iei de la zero, alţii ca să îşi facă partide primesc preşedinţia Senatului sau prefecturi. Misiunea noastră este de a redescoperi adevărata cheie a succesului în politică, discuţia cu omul! Sunt convins că judeţul Călăraşi va fi un judeţ ultra-fruntaş în PSRO, de-abia aştept să fim principala forţă politică în Călăraşi, de-abia aştept să devenim principala forţă în România pentru descătuşarea şansei ca românii să trăiască decent la ei acasă!”
Maria Dragomir şi-a recunoscut mândria faţă de colegii de organizaţie: „Eu, personal, dar şi echipa mea, ne mândrim că suntem membrii ai acestui partid, ne mândrim că suntem membrii ai unui partid nou, condus de un om cinstit, un om decent, un om corect care nu este arătat cu degetul aşa cum sunt alţi politicieni. De aceea m-am hotărât s-o iau de la zero, aşa cum v-am spus în nenumărate rânduri, să construiesc un nou partid.”