Motive de bucurie – ELEVII DIN CĂLĂRAȘI – SUTE DE PREMII, LA NIVEL NAȚIONAL!

Este informația pe care a făcut-o publică prof. Elena Mihăilescu, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Călărași, în legătură cu performanțele elevilor călărășeni, în ultimul an școlar.
Într-un singur an s-au obținut, prin Palatul Copiilor Călărași și Clubul elevilor din Oltenița sute de premii la nivel național și internațional în toate domeniile pe care le abordează aceste instituții!
Acestor performanțe li se adaugă cele din domeniul sportiv, acolo unde avem numeroși campioni și vicecampioni, componenți ai loturilor naționale, în foarte multe cazuri!
Desigur, olimpiadele școlare reprezintă un capitol aparte care are datele sale extrem de importante pe care inspectorul general le-a făcut publice. Peste 90 de premii la nivel național, la olimpiadele școlare au obținut elevii din judetul Călărași, în același an școlar!
Desigur, aceste performanțe sunt relevante și pentru munca profesorilor care se dedică acestui domeniu, dar și pentru pasiunea micuților care, iată, reușesc performanța prin premii incontestabile la toate aceste competiții!