Nasol moment! Mișto coliva!… ȘI-AU LUAT MÂNA DE PE IOHANNIS!

*De la securiști la politicienii securiștilor – toți fac urdori la nas numai când aud numele președintelui!

PÂNĂ ȘI ÎN EMISIUNEA LU’ DOMNUL PANTAZI IOHANNIS ESTE LUAT LA MIȘTO!

Acum este mai mult decât evident, așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri, băieții cu trese pe umăr, trese nevăzute, cei care fac și desfac în politichia românească, după ce construiesc un personaj și îl bagă pe gâtul românilor, își iau mâna de pe el când îi e acestuia lumea mai dragă! Fie nu le mai este folositor, fie nu le-a răspuns așteptărilor, fie este un eșec, ei nu răspund în fața nimănui, doar prostul cade!
Este acum, evident cazul președintelui Klaus Iohannis! Cel pe care îl tămâiau de dimineață până seara toți arvuniți servicilor, toți băgătorii de seamă contracost, toți semnatarii de documente nescrise, neștiute, dar respectate întocmai și la timp! Toți aceștia, dintr-o dată, dau semne că lucrurile s-au schimbat total, doar când aud numele Iohannis le… pute!
Până și în emisiunea celui care a intrat în istoria prezenței publice a acoperițiilor descoperiți prin invitarea să ia cuvântul la întâlnirea cu președintele Americii, până și în emisiune acestuia Iohannis este luat la mișto!
Și un politician securist din Partidul securiștilor la vedere are tupeul să spună că elementele pe care le discută el sunt de interes național, iar Iohannis ăsta nu este de interes național! La Pantazi în emisiune, rețineri!…
Ce să te mai miri, după aceea când vezi o adevărată avalanșa de critici la adresa încă președintelui, semne evidente că s-a dat ordin de zi pe unitate iar băieții le execută!
Iohannis, băiete, ești terminat, nene! E drept, a căzut și madam mămica Angelika , chestie nasoală, desigur, dar prea este de râsu’- plânsu’ când vezi dobitocii cum execută fără niciun fel de lacrimă în sufletele lor de patrioți din gașca descrisă de Caragiale!…

COZMIN GUŞĂ, AFIRMAŢIE SURPRINZĂTOARE: „PROBLEMA NOASTRĂ ADEVĂRATĂ NU ESTE ȚĂRĂNUȘUL – INFRACTOR DRAGNEA, CI IOHANNIS”

Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, consultantul politic Cozmin Gușă spune ca președintele Klaus Iohannis îl vrea pe Dragnea contracandidat la prezidențiale, pentru a câștiga un nou mandat. Comparația lui Dragnea cu Ceaușescu este nimerită, dar îl dezavantajează pe dictatorul comunist, consideră consultantul politic.
Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că Nicolae Ceaușescu avea un soi de patriotism pe care îl și practica, nu doar îl afișa. Altfel, Dragnea este la fel de neprătit și are o origine „sănătoasă” precum cea a dictatorului.
”Totuși, problema noastră nu este Dragnea! El este deja clasat: un țărănuș inconștient, care a ajuns la putere prin șantaj și care folosește avantajele așa cum îl lasă instituțiile statului. Problema e Iohannis, pe care îl văd că, de la o vreme practică un joc viclean, de putere, în care, prin forța pe care o poate deplasa instituția prezidențială, îi dă liniște lui Dragnea! Îi dă miniștrii îi pune miniștrii, îl lasă în pace, îl ajută în interiorul PSD, pune probleme puciștilor, în așa fel încât Dragnea s-o ducă bine și să rămână la putere, cu un singur scop: atunci când se vor cântării aleșii la prezidențiale, Iohannis să apară un candidat uscat și curat, in comparație cu Dragnea”, spune Gușă.
”Deși Iohannis nu a făcut mai nimic în mandatul său, și voi dovedi asta, și-l dorește contracandidat pe Dragnea dintr-un singur motiv: acest om a ajuns să fie la fel de urât precum dictatorul Ceaușescu”, observă consultantul.

COZMIN GUȘĂ CONSIDERĂ CĂ ÎN ACEST MOMENT SE POATE TRAGE LINIE DUPĂ PRIMUL MANDAT AL LUI IOHANNIS, IAR CONCLUZIILE NU SUNT FERICITE

”Deci, problema noastră adevărată nu este țărănușul – infractor Dragnea, ci Iohannis, căruia i-a intrat în cap că trebuie să ajungă președinte pentru încă un mandat, cu orice preț, precum predecesorul său, Traian Băsescu. Dacă nu-l aveam pe Băsescu încă un mandat, era mai bine. Binomul fost creat de Băsescu în al doilea mandat. În primul mandat, Iohannis nu a făcut nimic, la fel ca Băsescu.
Problema lui Iohannis este că a început să fie răzbunător. Când Iohannis a înțeles că n-o să mai fie lăudat, pe la Realitatea TV, a pus presiuni pe Rareș Bogdan, Denise Rifai, alți colegi din televiziune, dar și pe mine, partenerii mei de afaceri. N-are decât să facă alte lucruri, iar dacă va continua, o să-i rog pe Rareș sau Denise să-mi ofere două ore de emisie, pentru o transmisiune live din Cisnădioara, cu acel mare consul al Germaniei la Sibiu și mai apoi din Florida. Ca să vorbim despre domnul Iohannis din locurile dragi lui. Pentru că acest gen de amenințări nu-mi plac”, a spus consultantul.
Cozmin Gușă a reamintit că președintele nu a invitat vedetele televiziunii la recepția oferită la Cotroceni de Ziua Națională.
”Cu ocazia manifestărilor de Ziua Națională desfășurate la Cotrocei, Iohannis a invitat doar reporterul Realitatea acreditat acolo, doar numai pentru a-i da o știre colegei noastre, nu din respect pentru noi”, a spus Gușă.

COMPARAȚIE EXPLOZIVĂ, MARCA ANDREEA PORA: KLAUS IOHANNIS LE-A ARĂTAT ROMÂNILOR DEGETUL MIJLOCIU, LA FEL CA FLORIN IORDACHE
Comparație explozivă a jurnalistei Andreea Pora. După scandalul pe MCV, aceasta susține că președintele României arată românilor degetul mijlociu, la fel cum a făcut deputatul PSD Florin Iordache. Aceasta susține că există o unică diferență, de stil.
„Iohannis nici măcar nu încearcă. Nu mai e clar dacă argumentele comodității, je-m’en-fichisme-ului și ale falsei superiorități mai sunt valabile. Pare ceva mai mult de atât. Nu putem face decât speculații. Dar întregul său comportament din ultimul an și jumătate, mai exact de la OUG 13, arată că s-a ridicat (sau l-a împins cineva?) în stratosferă de unde contemplă agitația de sub el. Faptul că iese din când în când la declarații, corecte, dar lipsite de miez, de o reală implicare și emoție, nu e suficient. E minima rezistență. Plecată oare din convingerea că are mandatul asigurat din lipsă de alternativă? Că românii îl vor vota, ca și prima oară, pentru că n-au încotro și, prin comparație, reprezintă răul cel mai mic? Se înșală amarnic. Nu-și cunoaște electoratul, de altfel nu l-a cunoscut și înțeles vreodată. Ultima mișcare – numirea Ecaterinei Andronescu la Educație, după ce își înfoiase penele cu doar câteva zile înainte – este dovada. Probabil nu a luat în serios programul România educată, lăsat oricum în adormire, de a ajuns să o pună ministru pe faimoasa antireformistă „Abramburica“. Este o sfidare pe care o va plăti, așa cum va deconta faptul că a pus umărul, prin inacțiune, la chelirea funcției de președinte, la întărirea dictaturii lui Dragnea și la punerea pe butuci a justiției. Nu mai urmează decât să semneze ca primarul revocarea lui Augustin Lazăr și guvernul Dragnea 4. Mai contează? Scaunul de la Cotroceni e deja vacantat.
Ca și Iordache, și președintele Iohannis arată tuturor degetul mijlociu. E doar o diferență de stil”, scrie Pora în Revista 22.