NE ASUMĂM O NOUĂ IDENTITATE ȘI O NOUĂ POLITICĂ A PNL CĂLĂRAȘI

În prima conferinţă a Organizaţiei municipale a PNL Călăraşi pe acest an au fost prezenţi – Viorel Ivanciu, preşedinte organizaţia municipală PNL Călăraşi, Florin Drăgan, prim- vicepreşedinte organizaţia municipală PNL Călăraşi, Dragoş Coman, secretar general organizaţia municipală PNL Călăraşi, Ionel Şerban preşedinte organizaţia pensionarilor PNL Călăraşi, Adrian Stoica preşedinte Tineretul Naţional Liberal Călăraşi. Au fost prezentate activităţile pe care PNL municipiu şi le-a propus pentru acest an.
pag3 1
Viorel Ivanciu, preşedinte organizaţia municipală PNL Călăraşi – „Echipa pe care am format-o, sunt oameni pe care îi cunoaşteţi înainte de a intra în politică, sunt oameni de succes şi ne asumăm o nouă identitate! O nouă politică a PNL-ului, valorificând rezultatele înaintaşilor noştri, domnul Filipescu, domnul Drăgulin dar şi alţi colegi de-ai noştri care au pus bazele la Călăraşi acestei organizaţii. Va fi greu să ne ridicăm la nivelul la care ei au lucrat, dar, având lângă mine o echipă puternică sunt convins că vom reuşi! Aş vrea să vă spun că vom acorda într-o mare măsură atenţie cetăţeanului! Îmi doresc să conduc cu eleganţă această organizaţie dar în acelaşi timp şi cu fermitate! Dorim să aducem lângă noi elitele oraşului din toate domeniile! M-aş bucura să aducem aceşti oameni cu profesii liberale, oameni care împărtăşesc filozofia noastră, oameni de valoare care sunt bine ancoraţi în comunitatea noastră!”
[ag3 2
Florin Drăgan, prim- vicepreşedinte organizaţia municipală PNL Călăraşi – „Am preluat o parte din problemele organizatorice care nu sunt puţine! Ne-am fixat obiective de termen scurt şi lung! Încercîm să mărim gradul de comunicare iar pe termen lung ne aşteaptă alegeri şi vom avea discuţii cu majoritatea membrilor PNL. Încă lucrăm la calendarul de activităţi pe acest an!”
[ag 3 3
Dragoş Coman, secretar general organizaţia municipală PNL Călăraşi – „Avem o misiune grea, o misiune care pleacă de la un procent foarte mic care pleacă de la ultimele alegeri parlamentare, PNL-ul nu a putut să strângă prea multe voturi ceea ce ne face munca cât mai grea! Ne aflăm într-un proces de reorganizare, dorim să aşezăm partidul pe principii şi valori.”
pag 3 4
Ionel Şerban preşedinte organizaţia pensionarilor PNL Călăraşi – „Pentru pensionarii călărăşeni avem un proiect „ Sprijinirea îmbătrânirii active!” Proiectul se află în studiu şi constă în înfiinţarea unui Club pentru pensionari în care să funcţioneze mai multe cercuri de cultură, informare având un rol de socializare a persoanelor de vârsta a treia!”
pag 3 5
Adrian Stoica preşedinte Tineretul Naţional Liberal Călăraşi – „Am preluat organizaţia de tineret în anul 2017, suntem o echipă nouă şi ne-am împărţit pe comisii de specialitate. A fost stabilit de la bun început o metodă de taxare puţin mai dură pentru cei care nu sunt activi! Atunci când faci parte din vârful unei organizaţii trebuie să dai un exemplu celorlalţi! În acest an ne vom concentra strict pe problemele cele mai mari cu care se confruntă tineretul – un prim proiect este legat de combaterea consumului de droguri!”
pag 3 6
Alina Jipa, preşedinte Organizaţia Femeilor Liberale Călăraşi – „Pentru anul acesta vom avea două proiecte mari pe partea medicală pentru copii şi femei. Acest proiect va fi finalizat peste o lună şi atunci vom avea şi numele medicilor care vor face parte din proiect. La nivel naţional fac parte din Comisia de Cultură Culte şi Minorităţi, este o comisie care lucrează foarte bine. Anul acesta fiind anul centenarului vom avea evenimente în toată ţara legate strict de toate evenimentele care au precedat Marea Unire! Un eveniment va avea loc şi la Călăraşi la începutul lunii aprilie, vor fi prezenţi toţi cei care fac parte din comisie dar şi o parte din conducerea PNL de la nivel naţional”.