Noutatea toamnei, la TVR! FUEGO – EMISIUNE, ÎN FIECARE DUMINICĂ!

PE TVR 2 , DE LA 15:00!

Iată mesajul primit de la prietenul nostru și al dumneavoastră, Paul Surugiu-FUEGO , anunțând o noutate de mare interes începând din această toamnă!
IATĂ SURPRIZA TOAMNEI!
Din 7 octombrie, de la ora 15.00, voi intra în casele voastre, pe TVR 2, și în reluare pe TVR MOLDOVA, TVR HD și TVR INTERNAȚIONAL, cu super emisiunea „DRAG DE ROMANIA MEA!” 
Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu și despre România, despre valorile sale, despre muzica și oamenii care au definit-o și au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe! Sunt entuziasmat și vă mărturisesc că pregătesc surprize unice. Mă veți putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând și premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români, de la muzicieni și actori, pana la sportivi și oameni de cultura. Vă voi arăta tineri talentați și vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spațiul care ne-a definit. Asta pentru că într-adevăr, mi-e “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” și de tot ce are și a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum și vor reuși să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreț și ambițios! Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceștia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Și cu asta vin în fața voastră, arătându-vă România mea și toate motivele pentru care mi-e drag de ea!

PAUL SURUGIU – FUEGO, ÎNTR-O NOUĂ IPOSTAZĂ!

Noutatea constă în prezența lui Paul Surugiu-Fuego ca vedetă a postului, într-o super producție, un show spectaculos ce va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 15.00, începând cu 7 octombrie, pe TVR 2, dar și pe TVR HD, TVR MOLDOVA, TVR INTERNATIONAL – “Drag de România mea!”.
Cunoscut pentru sensibilitatea sa, pentru patriotismul de care face mereu dovadă, Paul Surugiu-Fuego este unul dintre cei mai populari și iubiți artiști români, cu o carieră ce ține de mai bine de 25 de ani. Artist complex, pictor și moderator, e figură reprezentativă pentru dragostea de țară și pentru promovarea valorilor din arta românească. “Artist al Poporului Republicii Moldova”, distincție primită în 2012, de la președenția Republicii, Fuego este expresia autenticității, reușind să impresioneze de fiecare dată, să cucerească și să emoționeze. Are la activ 31 de albume de studio, peste 600 de piese în repertoriu, cinci discuri de aur și două de platină pentru vânzări, iar de 11 ani este unul dintre puținii artiști care adună public la sala de spectacol, în țară, în cele două turnee naționale anuale, ce se joacă permanent sold-out.
Emisiunea va fi o gala de divertisment a valorilor românești, o trecere frumoasă și firească printre eroii României noastre, printre modele și exemple de personalități care au definit succesul și au făcut ca numele lor să strălucească. Dinamice, pline de surprize, emoții și momente unice, galele “Drag de România mea!” sunt o reverență făcută în fața valorilor autohtone, un motiv în plus pentru a ne mândri și pentru a vedea că avem artiști, actori, scriitori, sportivi ce merită arătați și aplaudați. Varietatea va fi elementul cheie și trecerea rapidă prin toate aceste momente, alternate, cu ritm, muzică bună, dans și multă emoție. Veți avea parte în fiecare duminică de 100 de minute din România frumoasă, plină de o mulțime de exemple demne de urmat, de istorie, tradiție, noutate, energie, precum și de eterne reverențe aduse trecutului dar și viitorului ce se arată a fi măreț. Galele prezentate de Paul Surugiu-Fuego sunt adevărate spectacole ale calității. Într-un decor somptuos, ele vor aduce în casele românilor nostalgii, fericiri și multă voie bună.