NU CU PLÂNGERI PE „FEISBUCI” SE REZOLVĂ- EXISTĂ O SINGURĂ SOLUŢIE- VIOLUL!- CONDAMNARE PE… VIAŢĂ!

A luat amploare, în ultimele zile, situaţia generată de o campanie „#metoo” în care tinere care, de-a lungul vieţii lor, au fost agresate mai mult sau mai puţin sexual, se plâng, public!

metooTrecem peste instinctul de maimuţă, peste judecata poporului, peste situaţiile mai mult decât penibile în care se pun unele care n-aveau ce căuta acolo (adică după ce-ai ajuns mare vedetă, ori directoare, pentru că ţi-ai tras-o cu ăla, după 20 de ani faci publică situaţia?!), trecem peste toate acestea şi ajungem la elementul fundamental:
VIOLUL? Una dintre cele mai grave infracţiuni care generează situaţii foarte grave în existenţa unei femei! Situaţia este simplă, mai mult decât foarte simplă- CONDAMNAREA!
Mai precis, după prima infracţiune de acest fel, condamnare, conform Codului Penal! Aflăm că, totuşi, după ce „băieţii” respectivi scapă, o iau de la capăt! În acel moment, situaţia este una singură- condamnarea pe viaţă! Când vor vedea nemernicii care atentează la o femeie singură că pot rămâne, pe veci, la puşcărie, vor mai face asta, fără a se gândi înainte?! N.R.- Deşi pare foarte ciudat, situaţia seamănă cu… „incendiile de vegetaţie uscată”! Te apucă râsu’-plânsu’, în aceste zile de toamnă, când temperaturile sunt, totuşi, spre rece, nicidecum să se încingă „cereala” şi să ia foc, cum dracului să admiţi că se mai pot produce incendii de vegetaţie uscată, aşa, nitam-nisam?! Noi credem că este o golănie la care participă şi miliţienii-poliţişti de la sate, ăia care se fac că plouă! Deşi ploile încă nu veniseră, până la momentul declanşării întregii nenorociri! Ia condamnaţi un derbedeu d-ăla care dă foc (ca să nu lucreze pământu’!) şi veţi vedea că a doua oară nu se vor mai întâmpla „incendii de vegetaţie uscată”! Sau, nu le convine la domnii poliţienii-miliţişti ce populează multe dintre comunele judeţului Călăraşi, fără
a-şi face, până la capăt, datoria! A, la rapoarte, sunteţi daţi dracu’! Dar când aducem vorba despre un miliţiano-poliţist precum Coarnă, şef de poliţie pe când se întâmplau atâtea nenorociri la Grădiştea, cine apare pe toate ecranele? Coarnă! Cel mai mare din parcare! Vai mama noastră!…