Nu-i pace sub măslini! DEMISII LA PSD CĂLĂRAȘI!…

Iată că formula pe care am aplicat-o, până acum, numai liberalilor de la Călărași este la fel de valabilă și pentru PSD Călărași! Cel puțin pentru unii dintre membri , cei care după alegerile care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în urma rezultatelor și a condițiilor noi de activitate din organizație au hotărât să demisioneze din PSD Călărași! Era vorba, inițial, despre Alexandru Chiriță, Denisa Ciulinaru și Silvia Mândruțescu! Din informațiile noastre această a treia demisionară a hotărât până la urmă să rămână în organizație, astfel că rămân cei doi – Chiriță și Denisa Ciulinaru!
Desigur, nu intrăm în amănunte ale acestor situații, ele sunt o continuare a stării de tensiune care există în partid de 15 ani încoace și pe care Iulian Iacomi, noul președinte încearcă să le elimine! Desigur, sunt și amintiri ale unor contre mai vechi, însă invitația lui acum a fost de unitate! Ea fiind făcută public și de Roxana Pațurcă! Desigur, Roxana are adversarii și adversarele sale în partid, ceea ce nu este normal dar este adevărat în politica din România, defel din toată zona politică!
Cert este că drumul pe care Iacomi vrea să aducă partidul în filiala din Călărași este singurul care poate readuce la conducere, în Călărași PSD care de 15 ani nu a mai prins nici post de primar al municipiului reședință de județ, nici președinte de Consiliu Județean!

Urmărim cu interes!…