NU SE DEZMINTE- PRIMARUL DANIEL FLOREA PUNE LA PLATĂ PARLAMENTUL! ŞI MINISTERELE!…

NU SE DEZMINTE- PRIMARUL DANIEL FLOREA PUNE LA PLATĂ PARLAMENTUL! ŞI MINISTERELE!…

1 august 2017

Am susţinut, întotdeauna, atitudinea fostului deputat de Călăraşi (călărăşean, prin naştere) Daniel Florea care îşi demonstrează calităţile sale de tânăr politician, dar şi intransigenţa necesară, atât de rar existentă în „politichia” din România! Daniel Florea a reuşit să schimbe faţa şi imaginea Sectorului 5 (mult prea… „vanghelizat” timp de peste un deceniu!), iar acum a trecut la pasul următor- realizări importante pentru… Sectorul 5! Şi dacă tot există probleme, iată că primarul Daniel Florea le atacă, în forţă!

Daniel Florea a fost întrebat, la DCNews LIVE, despre situaţia instituţiilor publice care nu plătesc impozit.
”Eu sunt unul dintre cei mai vocali pe tema asta. La noi în sector sunt toate ministerele importante, Parlamentul. Din socotelile care s-au făcut de-a lungul timpului a rezultat că fiecare judeţ sau fiecare sector ar lua câteva zeci de milioane de euro pe an din aceste impozite şi taxe, bani care ar contribui serios la dezvoltarea comunităţilor locale. Dacă mie mi-ar plăti Parlamentul 1,5%-2% din valoarea de 1 miliarde, aş lua 15-20 de milioane de euro în condiţiile în care pe mine mă costă salubrizarea 9 milioane şi mă costă cam 250.000 de euro să anvelopez un bloc. Din 20 de milioane de euro aş plăti şi salubrizarea un an de zile şi aş face şi vreo 40-50 de blocuri, le-aş anvelopa, numai din banii pe care mi i-ar plăti Parlamentul taxă. Trebuie modificat Codul Fiscal pentru că mi se pare profund incorect, nedrept şi cred că şi neconstituţional să-i obligi pe oamenii care au proprietăţi să plătească impozite şi taxe locale, dar instituţiile centrale, nu. Mi se pare nedrept şi insist foarte tare să se modifice Codul Fiscal ca să putem lua bani de la instituţiile centrale şi să-i folosim în interesul cetăţenilor.”
Daniel Florea a mai precizat că a vorbit în acest sens cu ministrul de Finanţe, cu prim-ministrul şi cu Liviu Dragnea: ”Le-am explicat, mi-au spus că raţionamentul e corect, dar, din păcate, până acum nu a avut nimeni curaj să-şi asume această poziţie publică şi nici modificarea Codului Fiscal în acest sens, dar eu sunt încrezător”.

URMĂRIŢI-I EVOLUŢIA POLITICĂ- SIGUR NU VEŢI GREŞI!…
Ştiţi că noi avem fler, în privinţa politicienilor, identificând (din păcate), în ultimii ani hahalerele care au pătruns în politică, dar urmărim, cu atenţie şi tinerii politicieni cu toate evoluţiile lor pozitive. Daniel Florea este unul dintre ei. Urmăriţi-i destinul şi veţi constata, în timp că IAR AM AVUT DREPTATE!…