NU SUNTEM PARANOICI! DAR ASTA E SITUAŢIA!… PIELEANU, AI AJUNS SĂ NE IEI ŞI SUBIECTELE?!…

După ce, săptămâna trecută, „Jurnalul de Călăraşi” a publicat un nou episod din serialul- „Pieleanu- vai de pielea ta!”, ziar în care a apărut şi articolul „Pe 1 decembrie noi nu aniversăm ci… comemorăm!”- ce subiect a abordat Pieleanu, la Realitatea TV!

pieleanu realitatea tvSă fim bine înţeleşi, nu avem accese paranoice, stăm în banca noastră, ştim care ne este locul, în fine- alea-alea!… În egală măsură, însă, trustul nostru de presă a fost şi este unul dintre promotorii elementelor de realitate privind prezenţa unor personaje controversate, între care se numără şi marele guru al sondajelor din România, Marius Pieleanu. Din surse aflate în SNSPA noi ştim toată povestea, cum a ajuns domnia sa („de foame!” spun apropiaţii) să facă sondaje, cum sondajele lui au răspuns, de multe ori, unor întrebări la care cineva avea interesul să aibă anumite răspunsuri, în fine, manipulările pe care le ştie toată lumea. Profesorul Sorin Danciu a pus, public, mai multe pariuri cu Pieleanu pe care acesta le-a pierdut, desigur, fără a bate palma, înainte!…
Ne-au atras atenţia mai mulţi cititori despre o chestie cel puţin ciudată pe care o prezentăm şi noi, fără comentarii, invitându-vă pe dumnmeavoastră să vă daţi cu părerea:
1. Aşadar, săptămâna trecută „Jurnalul de Călăraşi” a publicat un nou episod din serialul „Pieleanu- vai de pielea ta!”, serial în care, de data aceasta, se manifestau chiar profesorii de la SNSPA, sătui de toate potlogăriile lui Pieleanu! Desigur, ştim bine, orice personaj public îşi caută, din când în când, pe „Goagăl” numele să vadă ce se mai scrie despre el! În cazul nostru, Pieleanu chiar ştie că-l avem drept ţintă şi, cu siguranţă, a regăsit materialul respectiv pe care (de altfel!) l-a şi comentat într-o emisiune de televiziune! Comentariu pe care, la rândul nostru, l-am… comentat! Interesant este că în acelaşi număr al „Jurnalului de Călăraşi” a apărut şi articolul „PRECIZARE NECESARĂ- PE 1 DECEMBRIE 1918 NOI NU ANIVERSĂM! DOAR… COMEMORĂM!…” în care atrăgeam atenţia asupra faptului că România Mare nu mai există şi, implicit, nu avem ce aniversa!
2. Ce se întâmplă la o săptămână după apariţia acestor articole, la o emisiun de televiziune, la Realitatea TV? Păi, printre alţi invitaţi se afla şi Marius Pieleanu care, aşa, dintr-o dată şi zori nevoie, devine foarte insistent pe un subiect, îi întrerupe pe toţi ceilalţi pentru a prezenta el un subiect foarte interesant, foarte dur, atrăgându-le atenţia că nu s-au gândit la asta! Şi ce spune Pieleanu: „Atenţie, ce sărbătorim noi la 1 decembrie? Păi Basarabia nu mai e în România! Cadrilaterul nu mai există, pentru români! Ce sărbătorim, vă întreb?! Nu cumva noi comemorăm, nu aniversăm?!…” Vorba gânditorului de la Hamangia- „să moară mă-ta?!” Păi acel subiect a fost abordat în ziarul în care Pieleanu era criticat, cu o săptămână înainte! Ce presupun cititorii noştrii? Că citind articolul despre el, văzând şi celelalte articole din publicaţia noastră, Pieleanu ar fi descoperit un subiect interesant pe care l-a preluat, direct, profitând de incidenţa naţională a prezenţei în emisiunea respectivă!
O fi aşa?… N-o fi aşa?… Noi nu comentăm, doar ne bucurăm că IAR AM AVUT DREPTATE! În rest- aşteptăm comentariile dumneavoastră!