O întrebare după scandalul de la “Gaudeamus”: MALIN BOT ĂSTA ARE TOATĂ ŢIGLA PE CASĂ ?!…

Ne întoarcem la… Legionari! Ceea ce s-a petrecut, în week-end-ul trecut, la Târgul de carte “Gaudeamus” depășește limitele unor simple notații verbale ori observații firești pentru un eveniment oarecare. Lanțul de manifestații , demonstrații, balamucul generat la o expoziție de carte, un târg al unor edituri te duce cu gândul la epoca în care cărțile erau puse pe foc! Arse! Iar scriitori amenințaţi cu moartea, dacă asta nu se ducea până la capăt… Nu ne interesează scopurile ascunse, lupta politică, nici nu acuzăm, nici nu-i apărăm pe Dan Voiculescu ori Adrian Năstase, lucrurile tin de o politică în care nu ne implicăm. Pentru că despre amestecul politicii în cultură este vorba, într-un asemenea caz.
Ceea ce ne-a tulburat pe noi, însă, de data aceasta (de fapt nu doar de data aceasta) a fost prezența unui cetățean mai mult decât ciudat, cu o atitudine deșanțată și cu o privire zbuciumată care se dă, pur și simplu, ziarist ! Chiar dacă unii zic că este un ziarist șomer, ori un ratat în ale presei, omul se comportă în toată fixomania lui și are o atitudine de-a dreptul incalificabilă !
Un ziarist nu pune întrebări, el urlă la interlocutor?!…
Asta face Bot, asta a făcut și când. l-a așteptat pe Dragnea în fața DNA-ului, așa s-a comportat, de fiecare dată când a apărut în asemenea campanii scandaloase! El lansează un șir de întrebări la care nu așteaptă răspuns, pentru că rolul lui acolo nu este acela de a obține un interviu, răspunsuri, el trebuie să provoace balamuc, scandal, ăsta este rolul !…și reușește asta, chiar dacă prin tot ceea ce face compromite, pur și simplu, ideea de presă !
Pentru că el nu face presă, asta este evident. De altfel, nu a făcut niciodată presă! Mărturisesc cei care l-au cunoscut…

FOST COLEG, DEZVĂLUIRI DESPRE MĂLIN BOT: MIEUNA PRIN REDACȚIE SĂ FIE RACOLAT DE SERVICII. E CU MARTORI, MĂLINE!

Măline, inca un lucru iti spun: un jurnalist nu miaună prin redacție că pe el nu-l racolează serviciile. Nu recunoaşte senin că ar accepta, dacă i s-ar propune. Un adevărat câine de pază latră la Sistem. E cu martori, Măline! #rezist, a scris pe facebook fostul coleg al lui Mălin Bot, Silviu Sergiu.
Cei doi au lucrat împreună la Evenimentul Zilei și România Liberă.
Silviu Sergiu nu dă alte detalii, dar spune că ar exista martori ai scenelor cu Mălin Bot.
facebook

DE FAPT, CINE-L PLĂTEȘTE PE BOT ĂSTA, DOMNULE?… E O ÎNTREBARE DE BUN SIMȚ LA CARE, CULMEA, AM GĂSIT RĂSPUNS…

Un nou experiment pe piața politică gândit în laboratoarele speciale ale unor structuri și evident ale serviciilor? Conexiuni importante și o analiză pe informații…
de NICOLAE BERNARD
Întrebarea pe care o punem nu este deloc întâmplătoare. De ceva timp observăm promovarea grupului #rezist în viața publică cu vârf de lance Mălin Bot, un fost jurnalist, șomer de aproape un an de zile, dar care dispune de mijloace logistice importante pe care de exemplu un site mediu de știri nu le are.
Interesante sunt conexiunile…
Conform surselor FLUX 24, Mălin Bot e luat în calcul de cercuri influente pentru un proiect politic.Interesante sunt detaliile și conexiunile.
Cu toate că se plânge în mai toate videourile că ar fi victima unui asasinat financiar, Mălin Bot s-a utilat sau a fost utilat de ceva vreme cu tot felul de camere de filmare profesioniste, are un grup care îi editează filmările și mai apoi le difuzează pe rețelele sociale, filmează chiar și cu 2-3-4 camere, are bani să se plimbe prin țară, carburant și restul pentru a acționa.
Un șomer de lux ar spune mulți. Mai mult are și steaguri pe care le distribuie la mitinguri ale căror costuri nu sunt deloc minore, conform dezvăluirilor recente FLUX 24.
Într-un cuvânt acțiuni care nu se pot dezvolta fără sume importante de bani.
Afacerea costă și nu puțin, dar nu acum vom face evaluarea financiară.
Mai importante ni se par scopurile…
Desfășurările de forțe ale lui Bot și compania nu par deloc rodul unui grup de protestatari nervoși și faliți.
Sunt multe semne de întrebare privind acest grup de presiune, care acționează parcă la comandă.
Totul pe un mise en place care poate fi ușor observat: locuri, oameni- punctate la fix. Dacă nu filmează unul, e altul în spate. Dacă nu, mai sunt doi… Sau trei. Totul bine regizat…
Nu discutăm aici dacă Dragnea, Năstase, Voiculescu sunt vinovați sau nu, ci de felul în care aceste personaje sunt folosite ca tințe pentru grup.
Într-un cuvânt pare a se fi creat un grup care beneficiază de resurse financiare importante materializat și de un sprijin masiv pe facebook, un model cunoscut și în propaganda rusească, dar nu numai, care evident însă costă.
Un grup care trebuie să ne gândim că nu a fost creat și finanțat pentru amorul artei sau ca doar Mălin Bot să devină vedetă pe you tube și grupurile sociale.
Despre manifestațiile #rezist s-a speculat mult în media că ar avea sprijin din anumite cercuri vorbindu-se chiar de SRI. S-a vorbit și de multinaționale și alte sponsorizări, dar puține lucruri au fost probate până în acest moment.
Despre Mălin Bot a vorbit relativ mai concret la un moment dat fostul său șef de la Evenimentul Zilei, Dan Andronic: „Cineva îmi povestea despre o aventură a lui Mălin Bot pe la DNA când dădea cu pixul prin Banat. Niște stenograme, o audiere la DNA, plus o tăcere, împletită cu pasiune bruscă pentru SRI și apărarea DNA.”
Nu știm exact ce a dorit să transmită la acel moment Dan Andronic, dar despre unele din aceste lucruri se vorbește de mult timp pe la colțuri în cercurile jurnalistice.
Un scenariu evocat în aceste zile de surse FLUX 24 indică că Mălin Bot ar fi fost identificat de un grup influent drept generatorul unui partid în jurul așa numitei mișcări #rezist.
Scenariul nu pare unul deloc hazardat deoarece în ultimele luni Bot pare că ar fi fost pregătit pentru mișcări de stradă și dialoguri violente.
Un partid de extremă gândit de anumite structuri, mai ales după eșecul USR și M10?
Un partid care să preia ideile pro DNA, SRI, stat de drept, îmbrăcate în așa zisa lupta anticorupție.
Și poate o candidatură la președinție a unei doamne…

AVEM DOVADA! ACUM CÂȚIVA ANI BOT ERA… TOB! ADICĂ… INVERS!

Iată mărturisirile lui Liviu Pleșoianu legate de acest personaj, deoarece parlamentarul a avut curiozitatea de a se uita în atitudinile și acțiunile lui Bot nu mai vechi de acum câțiva ani. Mare surpriză mare!
Deputatul PSD Liviu Pleșoianu lansează un atac extrem de dur la adresa jurnalistului Mălin Bot. El arată cum înfiera Mălin Bot protestele pentru Roșia Montana și arăta că mii de tineri erau plătiți de ONG-urile lui Soros pentru a ieși în stradă. Pleșoianu susține că aceeași rețetă se aplică și la protestele #Rezist.
”#REZIST? Pe recepție? Cum am promis, vi-l prezint în toată splendoarea sa pe prietenul vostru – INEGALABILUL Mălin BOT!
Din februarie și până acum, BOT se erijează în purtătorul de cuvânt al „Pieței”, e cel mai mare susținător al #REZIST și al ONG-urilor din jurul #REZIST. În 2013 însă – surprize, surprize! – același BOT scria pe larg, în Evenimentul Zilei, despre #MANIPULAREA protestelor de către #ONG-uri! Titlul articolului era chiar acesta: „Şmecherii de ONG fac bani şi proteste”. La ce se referea? La protestele împotriva proiectului „Roșia Montană”. Ce spunea, în esență? – Că mii de tineri sunt #MANIPULAȚI să iasă în stradă de #ONG-uri care primesc bani de la… #SOROS!
Iată cum își începea articolul domnul BOT, cu doar PATRU ani în urmă: „Cei mai mulţi dintre tinerii care au protestat în Piaţa Universităţii şi în oraşele mari nu au habar câţi BANI încasează organizatorii”.
Apoi, continua domnul BOT chiar așa: „Protestul împotriva proiectului Roşia Montană a atras mii de tineri în Piaţa Universitaţii. MOBILIZAREA s-a făcut prin REŢELE SOCIALE, invitaţiile fiind trimise şi de activişti din ONG-uri. Tinerii au ieşit din case cu miile, fără să aibă habar de BANII DIN SPATELE ORGANIZATORILOR. MAI MULTE ONG-URI IMPLICATE ÎN PROTESTE BENEFICIAZĂ DE FINANŢĂRI DE LA FUNDAŢII ALE MILIARDARULUI GEORGE SOROS. Numele miliardarului este relevant, pentru că SOROS a făcut afaceri în industria mineritului, împotriva căreia se declară chiar cei finanţaţi de fundaţiile lui”.
Mai vreți? – Mai avem, tot de la BOT: „CUM AU INFORMAT ŞMECHERII DIN ONG-URI CĂ AU FINANŢĂRI DE ZECI DE MILIOANE, PE TINERII DIN PIAŢĂ CARE AU CREZUT CĂ ORGANIZAREA E TOTAL DEZINTERESATĂ?”.
Mai mult, zice BOT Mălin și asta: „MII DE TINERI, CARE AU CREZUT CU SINCERITATE ÎN MESAJELE ŞMECHERILOR, AU DAT CURS UNOR INVITAŢII LA PROTESTE FĂRĂ SĂ ŞTIE CE BANI SUNT ÎN SPATELE ORGANIZATORILOR ŞI ASTA NU ESTE CORECT”.
…Sunt doar câteva citate dintr-o serie de articole ale domnului Mălin BOT, din 2013. Voi reveni și cu altele. Deocamdată, e interesant de văzut dacă BOT mai are #CURAJUL să vină printre protestatari. Iar, dacă vine, interesant de văzut e cum îl veți aborda pe cel care vă explica acum doar PATRU ani că sunteți #MANIPULAȚI de cei PLĂTIȚI DE #SOROS…
Tot interesant e și pe unde va mai scoate cămașa alt ins bizar – PSEUDO-ESOTERICUL ORESTE, cel care a protestat împotriva proiectului „Roșia Montană”, dar care acum e mare amic de proteste cu bizarul Mălin BOT, adică EXACT cu cel care spunea că inși precum ORESTE manipulează sau sunt manipulați pentru a protesta împotriva proiectului „Roșia Montană”.
Întrebare pentru #REZIST: BOT și ORESTE sunt…
– #BIPOLARI;
– #IPOCRIȚI;
– #PLĂTIȚI?
P.S. Va urma…”, scrie Liviu Pleșoianu.

bot3-300x221

PÂNĂ LA URMĂ, DECI… CARE AR FI CONCLUZIA?

Da, inclusiv a dumneavoastră, în legătură cu acest individ care nu ne interesează ca personaj, el este o emblemă a ceea ce se întâmplă, în acest moment, în România! Când tot felul de ciudați sunt folosiți de capete neștiute, nevăzute, acționând din umbră dar care distrug și ce-a mai rămas din imaginea acestei țări! Despre asta era vorba…
Chiar așa, dumneavoastră ce părere aveți.

DE CE AR FI TREBUIT SĂ DEMISIONEZE, CU ADEVĂRAT, DIRECTOAREA DE LA HUMANITAS….

Vă reamintim, tot scandalul a plecat de la demisia, în semn de protest și de solidaritate, a directoarei editurii Humanitas care a invocat tot felul de principii morale. Așa o fi fost, numai ca… Printre motivele pe care doamna de la Humanitas trebuia să le aibă pentru a demisiona, au fost găsite câteva foarte interesante. De exemplu….
1. La târgul de carte respectiv S-a lansat și o carte scrisă de… Adolf Hitler!… păi, mă, nene, mă ăsta era motivul real, de scandal, ce infractor, ce penal, ăla era ditamai criminalul!
2. Cică un pușcăriaș a scris o carte! O fi auzit doamna respectivă, ca de Bot nu vorbim, aici, de faimoasa carte “Papillon”? Era vorba chiar despre un pușcăriaș!…
3. Dacă tot vroia să protesteze pentru ceva cu totul și cu totul imoral, doamna de la Humanitas trebuia să protesteze față de… Editura Humanitas! Mai precis de modul în care șeful ei, celebrul Liiceanu, a luat Editura Politică pe nimic și și-a băgat-o în buzunar! Cu ajutorul lui Andrei Pleșu, bineînțeles… Aia imoralitate, madam! Sau tocmai Liic(h)eanu ți-a zis să îți dai demisia în semn de protest?…
Nu are rost să mai intrăm în amănunte, jegovenia sare în ochi!… Ăștia au distrus și festivalul cărții!…