O mare necunoscută – LISTELE SUPLIMENTARE!

Deși cel mai mare număr de alegători prezenți la europarlamentarele anului 2019 și potențialii votanți ai USR au venit pe listele suplimentare, acestea nu pot fi consultate!
Ele au fost trimise, de urgență, la București și, în mod paradoxal, parcă sunt date la secret! Nimeni nu se poate atinge de ele! Deși primarii din numeroase orașe sunt foarte curioși de unde au apărut cei care au invadat aceste liste suplimentare, încercând să găsească explicații pentru rezultatele șocante ale zecilor de procente obținute de noul partid, fără reprezentare în respectivele orașe, fără sediu, fără nimic, dar cu foarte multe voturi!
Aici se adaugă și voturile contra partidului propriu ale celor dirijați de anumiți primari pentru a lovi în conducerea filialei propriului partid! Situație valabilă la ambele partide mari din județ!
Desigur, cei mai bine informați își dau seama că este ceva putred în Danemarca, dar cum până în Danemarca nu putem ajunge așa de ușor, ne mulțumim să constatăm că și în România ceva este cel puțin ciudat!
Așadar, întrebăm oficial – cum putem avea acces la listele suplimentare de la alegerile europarlamentare 2019 din județul Călărași? Noi, ca instituție de presă, dar și simplu cetățean! Sau chiar reprezentanții partidelor respective! Ca să nu mai vorbim de ONG-urile care pot orice în țara asta, așa de ce nu ar putea și să aibă acces la aceste liste suplimentare! Care să fie făcute și publice! Pentru că poate unii nu înțeleg, dar cei care văd în ziar, de exemplu pricep mai multe decât cei care nu au toate informațiile necesare! Dar nu vrem să declar un bun prilej de vorbe și de ipoteze, ci chiar să finalizăm o acțiune importantă pentru toată lumea: Listele Suplimentare!