O metoda neconformista de a petrece timpul

Am avut parte de un weekend care ne-a confirmat faptul ca se apropie primavara. Primele raze de soare i-au scos pe calaraseni din casa, animand urbea si umpland atmosfera de rasete, bucurie si dragoste. Meteorologii anunta in continuare o vreme frumoasa, dar, pana la aparitia florilor care vor consfinti victoria primaverii asupra iernii, va mai trece ceva vreme. Ne asteptam, ca si in anii trecuti, ca iarna sa mai aiba rabufniri de scurta durata care ne vor mai tine prizonieri in confortul locuintelor.

Pentru aceste perioade, un mod placut, distractiv si, uneori, profitabil de a ,,omora timpul” este jocul de bingo. Adus si promovat in Romania de fostul handbalist Vasile Stanga, jocul de bingo si-a trait perioada de glorie la mijlocul anilor `90 si inceputul anilor 2000. In acea vreme, in aproape toate marile orase ale tarii se gaseau sali de bingo, unele dintre ele cu peste 150 de locuri. Urmatorul pas a fost adaptarea acestuia pentru emisiuni TV. Acesta a fost momentul in care si tinerii au fost atrasi catre acest joc, premiile pe care aceste emisiuni le ofereau fiind adevarati magneti pentru cei care doreau castiguri mari in scurt timp, fara prea multa munca.

Dupa ce bingo televizat a iesit din programele posturilor TV din Romania si a inceput criza economica din 2008, acest joc a disparut din peisaj aproape la fel de repede cum a aparut. Reglementarea industriei jocurilor de noroc din Romania a facut ca jocul de bingo sa poata fi, din nou, accesibil pentru concetatenii nostri. Una dintre cele mai noi aparitii in peisajul gamblingului romanesc, operatorul online Vlad Cazino are una dintre cele mai atractive sectiuni de bingo online.

Pe aceasta platforma se pot cumpara bilete pentru mai multe variante de jocuri bingo: Bingo cu 90 de bile, Bingo cu 75 de bile si Bingo cu 75 de bile Variant. Desi, pentru unii, varianta online nu are farmecul jocului clasic, Vlad Cazino incearca si, spun cei mai multi dintre clienti, reuseste sa creeze un mediu placut pentru cei carora le place acest joc. Pe site sunt disponibile 7 camere de bingo, cu bilete avand pretul de 0,20 ron, 0,60 ron, 0,72 ron, 0,80 ron, 2 ron, 4 ron sau 6 ron.

In afara premiilor atractive, este bine de tinut minte ca jocurile de bingo de la Vlad Cazino ofera si jackpot-uri progresive foarte tentante. Spre exemplu, cel din camera Acvariul are incredibila valoare de 488 000 de ron, semn ca sunt multi romani care apreciaza acest joc. Dintre promotiile care insotesc in mod obisnuit jocurile de noroc, extrem de interesanta este cea pentru cei care isi deschid un cont la acest operator. Acestia vor putea testa acest joc, in mod gratuit, timp de 14 zile. Partea buna este faptul ca sumele castigate in aceasta perioada sunt bani cash, pe care ii vor putea folosi dupa pofta inimii.

Nu am incercat aici sa va prezentam un mod in care sa faceti bani. Bingo online poate fi o modalitate placuta de a umple timpul intr-un moment in care nu ai alte optiuni sau atunci cand esti in pana de inspiratie. Daca vor aparea si castiguri, cu atat mai bine!