O realitate – SORIN VRĂJITORU SE IMPLICĂ PENTRU CĂLĂRĂȘENI!

E drept că am făcut un adevărat obiectiv al analizelor noastre politice în privința implicării parlamentarilor din Călărași pentru problemele călărășenilor. Desigur, unii dintre ei neagă această prioritate considerând că singura lor activitate este acolo, la nivelul Parlamentului pentru că, vezi Doamne, parlamentarii fac legi, nu sunt nici primar, nici președinți de consilii județene! Teoretic așa este, numai că, dacă lucrurile ar sta așa ce naiba mai caută respectivii domni în campania electorală pentru a-i convinge pe oameni să îi voteze pentru că le vor reprezenta interesele, în Parlamentul României! Oamenii au problemele lor, problemele lor personale, în primul rând și abia apoi se gândesc la altele! Ori, după cum vedeți, respectivele personaje care ocupă fotolii pentru Călărași la acel nivel habar nu mai au de Călărași, timp de patru ani de zile!
O excepție care confirmă această regulă și dovedește că se poate și altfel o reprezintă Sorin. Vrăjitoru cel care prin toate activitățile sale se implică pentru interesele călărășenilor! De la legile pe care încearcă să le modifice pentru a introduce și oamenii din Călărași care să beneficieze de anumite facilități, până la acțiuni în favoarea călărășenilor, pentru Călărași, de la proiectele care încep să se materializeze până la implicarea în anumite proiecte care de acum încolo se nasc!
Desigur, este doar un început, vom vedea și care vor fi rezultatele acestor acțiuni, deocamdată să remarcăm această implicare care poate deveni, totuși, un model și pentru ăialalți parlamentari!