OBSERVAŢIE CU… MORALĂ- SCANDALUL BĂSESCU- C.T. POPESCU ŞI… O ÎNTREBARE… FATALĂ!…

OBSERVAŢIE CU… MORALĂ- SCANDALUL BĂSESCU- C.T. POPESCU ŞI… O ÎNTREBARE… FATALĂ!…

14 iunie 2017

A făcut înconjurul României, în ultimele zile, adevăratul scandal, porcăiala dintre fostul preşedinte al României şi jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Desigur, nu contează cine a început (primul a fost chiar C.T.P., când a spus că în perioada când Băsescu a fost preşedinte s-a simţit în c…at!). Dar, iată cum au evoluat replicile celor doi:

„Meciul Simonei Halep, la Roland Garros, este comentat pe PRO TV de un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat (el o spune) şi de ifose, de teapa lui CTP. Cum o fi ajuns PRO TV atât de îngăduitor cu o mizerie care nu poate fi apropiată de sportul alb?
A trebuit să butonez telecomanda şi să urmăresc meciul pe un canal european, unde meciul dintre Simona şi Ostapenko era comentat de specialişti adevăraţi şi nu de panarame care încearcă să-şi salveze reputaţia lipindu-se de o campioană.”, scrie Traian Băsescu, pe Facebook.

„Nu i se poate reproşa nimic Simonei Halep pentru finala pierdută”, scrie Cristian Tudor Popescu, pe Facebook.

„Sper că CTP-ul nu va comenta şi meciul de fotbal Polonia – România, chiar dacă se pricepe la toate.”, scrie Traian Băsescu, pe Facebook.

„Eram conştient, când am acceptat invitaţia ProTV de a comenta în direct finala, că, dacă Simona pierde, lăturile mă vor lovi şi pe mine. Pe lângă cretinetzi şi netandertali, arătându-se, în premieră absolută, interesat de tenis, fostul preşedinte Băsescu îmi aruncă un şir de injurii bazate pe niciun argument, în legătură cu calitatea mea de comentator de tenis. Face o mică pauză şi apoi mai scrie pe facebook: „Sper că CTP-ul va comenta şi meciul de fotbal Polonia-România, dacă se pricepe la toate”.
Dl Băsescu, aşa cum a procedat când mă acuza, fără să clipească, cum că aş fi lucrat la Scânteia, fără a se interesa în legătură cu faptul că n-am lucrat nicio zi, în niciun ziar, înainte de `89, nu are minima decenţă să se informeze că subsemnatul refuz să comentez fotbal de mulţi ani de zile, de când am propus desfiinţarea echipei naţionale. Pe manipulatorul murdar îl preocupă doar să arunce asupra mea şi previzibila înfrângere a băieţilor care dau cu piciorul în minge cu tricolorul pe ei.
Are treabă cu sportul T. Băsescu, cât am eu cu mitropolia. Cât priveşte meciul Simonei, tenisul şi comentariul de tenis, sunt gata să accept că dl Băsescu este un fin specialist şi eu un ignorant. Asta însă nu schimbă cu o iotă ce-am spus joi seara la Digi24 şi a declanşat, de fapt, flegmele de ultimă oră aruncate de distinsul: că preşedintele Iohannis a fost, la Washington, primul preşedinte al României care vorbeşte o engleză civilizată şi nu miroase a comunisto-securist. Ceea ce subîntinde faptul că dl Băsescu vorbeşte englezeşte melteneşte, în băsic ingliş, emană o duhoare de dihor securisto-comunist şi s-a afirmat ca tată şi protector al hoţilor, mai ales al hoaţelor cu tupeu cât cuprinde.
Asta va consemna istoria într-o notă de subsol, despre dl Băsescu, oricâte insulte va continua să-mi adreseze.”, scrie CTP, pe Facebook.

„Scuze cititorilor mei pentru limbaj, dar trebuie să scriu pe înţelesul CTP-ului, deci,
RAHAT CU PERJE!
Aşa spunea bunica.
Mi-a revenit expresia citind atacul lui CTP, din urmă cu ceva zile, la adresa mea, atac în care concluzionează că se simte „mânjit de căc…t” că a trăit în cele două mandate Băsescu.
Aşa că îmi dau şi eu cu părerea.
Oare Cristian Tudor Popescu s-a simţit mânjit de căc…t şi pentru că, în 1990, la mineriadă, înfiera cu mânie proletară intelectualitatea, care se manifesta împotriva atacului barbar al ortacilor lui Miron Cozma asupra bucureştenilor din Piaţa Universităţii?
Oare Cristian Tudor Popescu s-a simţit mânjit cu căc…t şi în 2005 când devenise partener la Adevărul cu Viorel Hrebenciuc? Atunci, Guzganul Rozaliu, aşa îl numea pe Hrebenciuc, acţionarul din umbră, „rodea” din banii CTP-ului de la ziar. Nu s-au înţeles la bani, aşa că a tras un editorial năpraznic! Coabitaseră ceva vreme, dar nu i-a mai plăcut şi a dezertat la Sârbu. După care l-a lăsat şi pe Sârbu şi a şters-o la UM Digi24. Deh…viaţă de mercenar cu Mercedes, care, în spaţiul public, se afişa cu o Dacie ruginită şi cu o vestă care mirosea a …
Atunci, în 2005, eram un exemplu de fair play pentru CTP.
Citez din editorial : „[…] dând dovada de un fair play care ne-a mai înseninat, preşedintele Traian Băsescu, premierul Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele PSD Adrian Nastase ne-au sunat […]”. Doamne, ce lingău voluntar!
(Editorialul din 2005 aici: http://mobile.hotnews.ro/stire/1236105)
Concluzie: în mod cert, pe CTP nu l-a mânjit nimeni cu căc…t. El are pasiunea de a se mânji singur,ca maimuţa, după care se tăvăleşte de plăcerea de a-şi răspândi, citez, „duhoarea” în spaţiul public.
CTP, te rog mult, nu te enerva.
PS. Prezenta postare este un drept la replică şi utilizează sintagme preferate ale CTP-ului. Am scris pe înţelesul domniei sale, cu scuze sincere faţă de cititorii mei.”, scrie Traian Băsescu, pe Facebook.

ÎNTREBARE FINALĂ…
Acum, după ce am văzut ce spune fiecare despre celălalt, întrebăm şi noi, aşa, ca… oamenii obişnuiţi: ŞI DACĂ AMÂNDOI AU DREPTATE?!…