OPREȘTE, TE ROG DOAMNE PLOAIA CU MOARTE DIN PREAJMA NOASTRĂ!!!

Ca un vis urât a inceput săptămâna aceasta pebtru noi. Pentru noi toți … toți cei care îl avem în sufletele și inimile noastre pe primarul orașului Calarasi – reședința de județ Daniel Ștefan Drăgulin.
Am cunoscut sub remarcabila modestie, (element ce îl singulariza in raport cu mulți alți ocupanți de funcții importante) un suflet mare și bun. A încheiat misiunea din lumea aceasta ducând la împlinirea nenumărate vise frumoase și proiecte remarcabile pentru cetățenii în slujba cărora a fost în ultimii ani.
Îl știam din poveștile tatălui meu ( Offf … Doamne, atât este de greu să pot gândi la timpul trecut despre primarul implicat și dedicat), îl știam ca pe un om bun, tatăl meu îmi descrisese relația aceea de prietenie drept una extrem de specială. Ii vedeam și simteam extrem de conectați pentru că rezonau unul cu celălalt, fără doar și poate. In ultima vreme de fiecare dată când discutam cu domnia sa despre tatăl meu (plecat în urmă cu doar 9 luni Sus la Domnul), îi sclipeau ochii triști și întotdeauna spunea așa “Monica, eu cu tatăl tău am fost frați … îmi lipsește tare mult tatăl tău!!!”
Iată că această relație spirituală, pornește într-o altă dimensiune!!!Cu siguranță domnul profesor îl va ghida acolo Sus unde S-a întâlnit cu tatăl său, cu prietenii de suflet, spiritul George Naghi alături de toți ceilalți îi vor călăuzi pașii spre lunima, liniște și armonie. Ca de fiecare dată puși în fața necruțătoarea a morții nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne rugam pentru sufletul său!
Doamne ai grija de spiritele bune ale acestei lumi, chemate în Lumea celor veșnice și ocrotește-i pe toți dragi lor rămași în urmă, oferindu-le putere și alinare!Rămas bun domnule Dragulin! Spiritului de o bunătate și modestie nemaintâlnită de mine, în ultima vreme sa îi fie călăuziți pașii spre Unificare, lumină și pace!

Dumnezeu să îl ocrotească la dreapta Sa!