Pam-FLIT! MOȘ CRĂCIUN ȘI… MENSTRUAȚIA!

Doamne, la ce porcării se uită… românii!

Recunosc, sunt un dezaxat! Pierdut de realitate! Rupt în… fund! Sau ce dracului o mai însemna realitatea, din țara asta!… Oameni buni, recunosc, în fața Marii Adunări Nationale vorba regretatului… Împușcat, nu m-am gândit, niciodată, la ceea ce se întâmplă cu țara asta, dacă te uiți la… televizor! Mai precis, recunosc, nu mă uit la televiziunile generaliste, sub nicio formă, de-a lungul timpului! Pe de o parte, pentru că am văzut cum se face manipularea națională, cu mulți ani de zile, în urmă, pe vremea când cei care se dau astăzi, mari actori ai luptei împotriva nenorocirii naționale, erau chiar… Actorii principali! Ei au pus la cale tâmpirea populației, tâmpirea, gândită cat se poate de corect, ei inventand… Telenovelele… Manelele… Dezastrul actual!
Cu toate acestea, însă, s-a întâmplat, săptămâna trecută, să mă uit la… televizor! La programele de așa zis… Divertisment! D’alea cu râs! Cu muzică… Cu vedete… Cu toate alea! Oameni buni, m-am crucit! Recunosc, deși sunt nepot de preot și mă tot crucesc, de când eram mic! Măi, oameni buni, ce credeți că se transmitea, la început de week-end, în România anului 2017, pentru tot poporul? Păi, pe un program, era… Umor! Umorul dracului, vorba romancierului,umor în care se râdea,dar se și plângea!Cea mai tare din parcare fiind secvența în care se vorbea de (țineți-vă bine!) …
Moș Crăciun și… Menstruația!
Bă, ăsta era umor, mama voastră de tâmpiți! Care nu înțelegem râsul… Că plânsul!… cică Moș Crăciun și menstruația reprezintă o… Glumă! O fi, suntem noi tâmpiți, asta este… Pe celălalt mare canal de televiziune națională, dar și generalist, cum îi zice în observația generalistă, era un concursul…Cântăcioșilor! …care are voce și cântă asta fiind principala calitate a celor care se prezentau, pe micul ecran, cu vocile lor, cu tot! Oameni buni, cetățeni, fraților, nu doar că nu era vorba despre voci, despre talente,despre cei care aveau toate condițiile să se afirme și să convingă o țară întreagă de cât sunt ei de… talentați, Ţara se uita, dacă se uita, la o monstruozitate! La o bătaie de joc, ca să fiu mai bine înțeles. Pentru că, nu despre voci era vorba, nu despre talente, ci pur și simplu despre… Un program cumpărat, copiat, de la… alții! Dacă la ăia vor merge tâmpeniile astea înseamnă că sunt, pur și simplu, tâmpiți! Dar la poporul român de la care, totuși, aveam alte pretenții, noi nu credeam că astea puteau fi percepute ca realități de… succes! Desigur, a doua zi, când s-au dat ratingurile, cică la asta s-a uitat populația, la prostiile astea, la tâmpeniile astea, la idioțeniile astea, la Moș Crăciun și… Menstruația, alături de vocea… Nu pot să spun, totuși, românilor că se apropie un centenar! Care centenar, cică, ar însemna o sărbătoare pentru cei care sărbătoresc, oameni buni, pentru care centenar, voi, creștinilor, ca să nu spun… cretinilor… NU sunteți pregătiți!
Am văzut, în acel moment, împlinirea marilor proiecte nerecunoscute, oficial: generația “Proștii și…câștigi”! Și tâmpitrea populației! Doamne, cât de bine le-a ieșit!… Dincolo de toate acestea, totuși, faptul că atât de multă lume se uită la asta demonstrează că, totuși, nu mai avem nicio șansă! Degeaba ne umflăm noi în pene și ne imaginăm că am mai avea cine știe ce resurse… Care… resurse? Tâmpirea populație a devenit o realitate, iar tot ceea ce se întâmplă realizează ceea ce… s-a planificat!
Să vă fie frică!… Să vă fie rușine!…