Paradoxuri… românești! LUMEA NU MAI PUNE… BOTUL!…

Toate televiziunile de știri, din România care au transmis protestele de duminică seara nu am făcut nici jumătate din cat a făcut TVR cu … înmormântarea Stelei Popescu!
Într-adevăr, realitățile acestea sunt, iar cei care nu țin cont de ele au eșecul asigurat… pentru că, din nou, s-a văzut că Jocurile gândite de înalții cenusii acoperiți nu mai prind la popor, cat ar fi el considerat de prost!
Mai precis, duminică seară au avut loc anunțatele mitinguri, demonstrații, proteste, în toată România, cum s-a spus, deși era evident că în fiecare oraș nu s-a întâmplat asta, ci doar în cele câteva locuri în care există posibilitatea manevrarii unor asemenea grupuri, prin acțiuni care pe noi nu ne privesc, dar ne interesează… De la interesele multinaționalelor care-și trimit angajații la proteste, până la serviciile mai mult sau mai puțin secrete care își dirijează și manipulează tot ceea ce se află în zona de interes!
Așadar, mitingurile respective ar fi trebuit să-nbujoreze nația română! S-a întâmplat așa? Nicidecum. Dovadă raiting-urile televiziunilor de știri care au fost slăbuțe, dar slăbuțe rău de tot! Până la faptul că toate televiziunile care au transmis proteste nu au făcut cifre decât la jumătate din cat au făcut cele care au transmis, de exemplu… Înmormântarea Stelei Popescu ! Așadar, oamenii nu au fost captivați de ideea de mitinguri și demonstrații, ceea ce era de așteptat, pentru cei care chiar gândesc. Dar ăia cu creierele cenușii in petlite, cu steluțele cenușii acoperite, ăia nu știm câte pregătesc, dar uite că nu le prea mai nimeresc, pentru că poporul ăsta nu este, totuși, atât de prost, cum cred ei!…
646x404