Paradoxuri românești! TELEVIZIUNEA SECURITĂȚII DIN ROMÂNIA ÎL FACE VARZĂ PE… PREȘEDINTELE AMERICII!

*Chiar în halul ăsta ați ajuns, măi, băieți?!… *“Securiștii lui madam Clinton și-au subordonat în asemenea hal securiștii români încât ăștia nu au înțeles în ce direcție se îndreaptă America”! *Vai de capul vostru, măi băieți!… *Când veți înțelege chiar poate fi prea târziu! *Pentru că Trump a început să se intereseze de estul Europei! *Și de România!…

MIȘCAREA LUI TRUMP: RADE TOT ÎN ROMÂNIA!

Steve Bannon va veni în România! Aceasta este informația de ultimă oră pe care o prezentăm în exclusivitate, instalarea viitorului ambasador al Statelor Unite ale Americii la București fiind ”clonată” de prezența omului care practic a câștigat alegerile pentru Donald Trump în țara noastră. Mai mult decât atât, sursele noastre susțin că, începând din data de 23 octombrie, ”The Movement”, înființată recent de Steve Bannon pentru a ”dinamita” din interior Uniunea Europeană și a sprijini formațiunile politice nașionaliste pentru alegerile europarlamentare a efectuat primele operațiuni de testare în țara noastră, inclusiv prin efectuarea unor sondaje de opinie prin intermediul Ygloo Research London(YRL), chiar la comanda ”Mișcării” lui Trump. Pentru că, deși Steve Bannon a demisionat ”la vedere” și ”în cele mai bune condiții” din funcția de prim consilier al președintelui Trump pe probleme de strategie politică, acesta ar fi primit în schimb misiunea neoficială de a coagula în Europa mișcările eurosceptice și cele naționaliste. Iar în cel mai scurt timp urmează a fi ”unidirecționate” și capetele de pod construite până acum în mare secret în România, surpriza pentru restul clasei politice urmând să fie una năucitoare.
Fie și pentru simplul motiv că tot de la Steve Bannon, care este așteptat să-și instaleze un adevărat cartier general și în România în această iarnă va veni ”în plic” și candidatul la prezidențiale care va avea toată susținerea ”mișcării” lui Trump, fie că va candida din partea actualei coaliții de guvernământ, fie ca independent. Cert este că, după cum bine o știu inițiații sistemului, mai ales cei racordați la noile realități externe, ”slăbiciunea” lui Dragnea de a amâna sine die nominalizarea unui candidat propriu nu reprezintă decât o pragmatică poziție strategică, liderul PSD oricum așteptând de fapt ca acesta să-i fie ”sugerat”, dacă nu chiar indicat de-a dreptul de către adevărații parteneri strategici ai României. Iar faptul că republicanii lui Trump și-au păstrat supremația în Senatul american, acolo unde se decide politica de apărare și cea externă a SUA nu face decât să accelereze acest plan. Și după cum dezvăluiam cu ceva vreme în urmă, venirea ”Marelui Șef” în România va declanșa o operațiune istorică de ”curățenie” atât în sistem, cât mai ales în clasa politică românească.
Pentru că, după cum susțin sursele noastre, Steve Bannon are deja OK-ul de ”a rade clasa politica românească de la stânga la dreapta”, pentru că ”tăvălugul” reprezentat de ”Mișcarea” care va lovi și România să nu mai poata fi oprit de nimeni și de nimic. Astfel că, pe langă partidele deja tradiționale aflate ele la Putere sau în Opoziție, se anunță vremuri grele și pentru ”proiectele politice de laborator” ale serviciilor secrete românești sau occidentale! Iar după ce Dacian Cioloș tocmai ce a rămas deja fără finanțarea externă iar soluția de avarie Ioan Aurel Pop a fost înăbușită din fașă de devoalarea ei publică, urmează mai repede decât se așteaptă mulți și compromiterea strategică a lui Klaus Iohannis, astfel că alesul ”Mișcării” să pornească barem cu aceleași șanse ca și ceilalti candidați, după cum vom dezvălui chiar mâine!

AU ÎNCEPUT DIN 23 OCTOMBRIE

Toată lumea a recunoscut că fără Steve Bannon la frâiele campaniei electorale a lui Donald Trump, ”Marele Blond” nu ar fi reușit niciodată să mobilizeze electoratul tradiționalist. Iar faptul că omul cel mai de încredere al lui Trump a părăsit oficial Casa Alba a fost deja decodat ca trecerea la ”next level” al planului reprezentanților extremei dreapta, care forțează ruperea Uniunii Europene. Și ultimele vizite discrete al lui Steve Bannon în Europa își și văd efectele, după ce în Franța, Italia și Germania mișcările naționaliste ”rad totul” iar Ungaria și Polonia au scăpat momentan din strânsoarea comisarilor progresiști de la Bruxelles. Mai mult, după anunțul înființării ”Mișcării” care are drept principal scop contracararea ”societății deschise” a lui George Soros, cel pe care însuși Bannon îl descrie drept ”Diavolul” în persoană sondajele pentru europarlamentarele de la anul au fost pur și simplu dinamitate în doar câteva săptămâni! Marea surpriză este însă că, în timp ce prin ”laboratoarele” de la noi se clocesc tot felul de noi proiecte politice pe ”mâini moarte” ca Gușă, Dincu sau Rus, ”mișcarea” lui Bannon ”mișcă” deja în România, începând cu data de 23 octombrie! Iar rezultatele primului sondaj realizat la comanda ”The Movement” pentru București și Ilfov sunt ”fundamentul” pe care se va forța obținerea unui scor electoral cu două cifre pentru naționaliști chiar de la apropiatele alegeri europarlamentare. Dar cu toate că nu vom publica tot astăzi acest ”altfel” de sondaj de opinie intrat în posesia noastră și realizat la comanda ”The Movement”, remarcăm că rezultatele preliminarii ale partidelor cu potențial naționalist și eurosceptic nu doar că l-au mulțumit pe strategul Steve Bannon, dar au contribit din plin la decizia de a accelera și în România planul ca ”Mișcarea” să fie pe deplin funcțională până la următoarele europarlamentare. Cu toate că principala ”țintă” a ”Mișcării” este propulsarea la Palatul Cotroceni a ”omului lui Trump” în România! Cel pe care PSD–ul îl va susține fie și mascat, prin nominalizarea unui candidat ”looser”.

A TRECUT ”HOP”-UL DIN SENAT

Dincolo de întortocheatele căi ale sistemului electoral american, pentru România vestea cea mai importanta este că republicanii nu au pierdut Senatul, acolo unde se decide politica de apărare și cea externă. Astfel că venirea la post a viitorului ambasador Adrian Zucherman va fi accelerată cu siguranță, ceea ce nu face decât să înlesnească misiunea lui Steve Bannon. Cel care, la rândul său este așteptat să descindă la București chiar în această iarnă, pentru a ”coagula” atât forțele politice și civice tradiționaliste, dar și ”influencerii” deja selectați ca fiind ”capetele de pod” cu care să se promoveze ”Mișcarea” lui Trump în România. Cea care urmează ”să rada tot” începand cu 2019… (național.ro)