PARC REZIDENŢIAL LA FRUMUŞANI

* Costurile modernizării drumurilor inclusiv legătură cu Autostrada A2, ce vor deservi acestui proiect vor fi suportate de investitor

Societatea Belagro Development urmează să dezvolte pe raza comunei Frumuşani un parc rezidenţial cu un total de 4.000 de unităţi locative şi care va fi dezvoltat în mai multe faze pe o perioadă de 10-15 ani. Terenul pe care se dezvoltă acest proiect este în suprafaţă totală de 170 de hectare achiziţionat de către societate. Această societate a solicitat Consiliului Judeţean să aprobe promovarea acestui proiect dar şi acordul de principiu a asocierii judeţului Călăraşi cu societatea în vederea reabilitării unor sectoare de drum din DJ100 situate pe raza comunei Frumuşani pentru asigurarea unei legături rutiere între DN4 şi implicit între infrastructura stradală a comunei şi autostrada A2, legătură ce va deservi proiectului. De menţionat este faptul că toate costurile de modernizare a infrastructurii rutiere, drumuri judeţene,comunale, străzi, drumuri de exploatare agricolă vor fi suportate de către societatea Belagro Development.
Consilierii judeţeni au votat în unanimitate acest proiect de hotărâre privind aprobarea de principiu a asocierii judeţului Călăraşi cu societatea Belagro Development.