PARLAMENTARII PSD DESPRE DESEMNAREA LUI FLORIAN CÎȚU PENTRU FUNCȚIA DE PREMIER

Parlamentarii PSD, au comentat desemnarea lui Florin Cîțu pentru funcția de premier. Deputatul PSD, Sorin Vrăjitoru spune că „Avem o criză politică fara precedent din pricina unui președinte IRESPONSABIL!” La rândul său senatoarea PSD, Roxana Pațurcă declară „Preşedintele României tocmai s-a umplut (încă o dată) de penibil!”

„AVEM O CRIZĂ POLITICĂ FĂRĂ PRECEDENT DIN PRICINA UNUI PREȘEDINTE IRESPONSABIL!”

„Suntem, în continuare, în logica alegerilor anticipate. Presedintele Klaus Iohannis a aruncat România într-o criză fără precedent și continuă haosul. Jocurile politice ar trebui să înceteze de urgență și să avem un premier și un Executiv gata să guverneze țara, dar Klaus Iohannis propune un candidat pe care “PSD nu-l va vota în veci”, așa cum președintele Marcel Ciolacu a afirmat deja. Florin Cîțu este propunerea venită acum câteva minute de la Cotroceni pentru funcția de premier.
Coronavirusul e tot mai aproape de România, pensionarii așteaptă măririle de pensii votate, economia scârțâie, iar încrederea în instituțiile statului se duce tot mai jos.
Avem o criză politică fără precedent din pricina unui președinte IRESPONSABIL!”- a declarat deputatul PSD, Sorin Vrăjitoru

„PREŞEDINTELE ROMÂNIEI TOCMAI S-A UMPLUT (ÎNCĂ O DATĂ) DE PENIBIL!”

„Cel mai incompetent ministru al guvernului PNL, Florin Cîțu, respins de comisiile parlamentare în mod repetat şi trimis acasă prin moțiune de cenzură, este propunerea preşedintelui pentru a forma o majoritate care să susțină un viitor guvern.
Florin Cîțu, omul care a îndatorat excesiv țara, ministrul care a creat artificial un deficit bugetar anual de peste 4% şi care a generat prăbuşirea leului în raport cu moneda europeană, este, în opinia lui Klaus Iohannis, cea mai bună alegere pentru a forma viitorul guvern. Mai mult, acesta ar trebui să obțină susținerea majorității parlamentarilor, adică a aceloraşi oameni care au votat moțiunea împotriva sa.
Preşedintele României tocmai s-a umplut (încă o dată) de penibil. România „normală” pe care şi-o doreşte Klaus Iohannis nu este România pe care şi-o doresc românii.” – a declarat senatoarea PSD, Roxana Pațurcă

După patru ore de consultări cu partidele politice, Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe actualul ministru interimar al Finanțelor Florin Cîţu. Acesta trebuie să vină cu un program de guvernare şi cu o echipă de miniştri.Parlamentul are 15 zile termen să audieze miniştrii propuşi şi să dea vot de învestitură.