PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL ȘI-A PREZENTAT CANDIDAȚII PENTRU PRIMĂRIA LEHLIU GARĂ, PRIMARIA GĂLBINAȘI ȘI PRIMARIA MITRENI

Președintele Partidului Național Liberal Călărași – Daniel Ștefan Drăgulin și-a însoțit luni, 10 August o parte din echipa pe care mizează pentru 27 Septembrie.
Cu sprijinul său necontenit i-a adus în fața cetățenilor pe Iulian Iacomi, candidat pentru primăria Lehliu Gară consacrat prin faptul că de regulă Iacomi poate câștiga tot ceea ce își propune, iar cei care îi sunt alături, la rândul lor au planuri extrem de exacte care pot fi îndeplinite atunci când strâng rândurile și întregesc echipa. “Legat de migrația din PSD, eu vreau să vă spun strict despre mine. Am avut o colaborare foarte bună în organizație până când a apărut domnul președinte Iliuță, fost președinte al CJ-ului. După discuțiile avute legate de candidaturi în județ, am fost pus în situația de a-mi fi rușine să mă mai duc în unele organizații, când știu că oamenii patru ani de zile au fost acolo, am construit acolo, și în momentul în care tot ce propuneam eu nu era bine, inclusiv la Frăsinet, unde vom câștiga la pas. Puterea se mutase, la un moment dat la centru. Plus de asta, mi-am asumat în fața colegilor din PSD că în cazul în care fratele mele Ion nu vine către PSD atunci îmi voi depune demisia din funcția de președinte. Ceea ce am și făcut. A fost mai convingător fratele meu să vin către PNL. Noi facem administrație, împreună facem administrație.” – a declarat Iulian Iacomi.
Radu Marian candidat pentru Primăria Gălbinași “Sunt viceprimarul din Gălbinași și am decis să candidez cu PNL, la funcția de primar, și să câștigăm. Avem susținerea conducerii PNL și noi susținem cu toată încrederea, la rândul nostru”.
Ciprian Panait candidat PNL la funcția de primar al comunei Mitreni: ”Situația mea e un pic delicată, vin din organizația PSD, am avut o surpriză, dar am venit în această echipă cu încredere, forță, ne dorim să câștigăm și să fie bine pentru localitatea noastră. Oamenii și nevoile comunității sunt prioritatea noastră”.
Cu experiența necesară și cu gândul bun au pornit la drum alături de Partidul Național Liberal. Alături de Președintele Partidului Național Liberal Filiala Călărași a fost și Valentin Barbu – candidat PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași: ”Le mulțumesc noilor colegi, le doresc succes, echipa PNL devine mai puternică.

Îi multumesc domnului primar Iulian Iacomi, pentru decizia luată. Ne-a sprijinit și în alte localități. Îi mulțumim. Ciprian, sper să ne faci surpriză pentru PSD, să câștigi primăria, să faci lucruri pentru comunitate, nu numai pentru interesul personal, așa cum a făcut actualul primar, Minciună. Minciună îi spune, minciuni debitează non-stop. Radu Marian știu că este fiul primarului în funcție, îi doresc succes. Noi avem o echipă la Gălbinași, sper să faceți echipă și să bateți detașat. Dacă reușiți acest lucru, le urez succes. Îi mulțumesc și domnului Coman pentru sprijin, pentru PNL, pentru o echipă puternică. Va aduce un aport substanțial în municipiul Călărași. La toamnă, când vei candida la Camera deputaților, suportul nostru va fi substanțial. Noi vom câștiga în echipă.”
Am urmărit într-adevăr activitatea primarului Daniel Ștefan Drăgulin care a pornit la întâlniri față în față cu comunitatea, cu lucrurile pe care acesta le-a făcut, cele pe care mizează de altfel. Desigur cu diferența de atitudine, atitudine politică în care faptele vorbesc înainte de toate. Lucrurile încep sa devină din ce in ce mai interesante iar noua ne rămâne doar sa le urmărim cu atenție…!