PE 1 DECEMBRIE- „AMOR ÎN FARMACIE“

Datorită unor probleme generate de firma organizatoare a spectacolului „Ultimul Crăciun la Paris“ (ajunsă în imposibilitatea de a pune, în scenă, spectacolul programat), în interesul spectatorilor călărăşeni, Compania Mix Music a căutat, de urgenţă, un spectacol la fel de interesant. De aceea, organizatorul informează că pe 1 Decembrie toţi doritorii vor putea fi prezenţi în sala de teatru a Centrului Cultural „Barbu Ştirbei“ pentru a urmări spectacolul „AMOR ÎN FARMACIE“. Biletele emise sunt valabile.

AMOR ÎN FARMACIE
adaptare după Eugene Labiche
Regia: Dan Tudor; Distribuţia: Anca Ţurcaşiu, Liliana Pană, Dragoş Ionescu, Dan Tudor şi Andrei Duban

Sinopsis: O comedie-farsă, de clasicul francez Eugene Labiche, abil maestru al qui-pro-quo-urilor şi răsturnărilor de situaţii comice.
Un farmacist de provincie terorizat de o soţie aprigă şi geloasă, în cârdăşie cu colocatarul său, cu nevastă tânără şi atrăgătoare. Sosirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soţiei doctorului, îndepărtat prin delaţiuni de către actualul soţ, produce o sarabandă de încurcături, de situaţii comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă şi le savurează cu plăcere.