Peluza – AU ARS “GAZU’” DE POMANĂ?!…

Până la urmă, cel mai important eveniment a fost legat de faptul că meciul s-a transmis pe DigiSport 4, nu pe primul canal, deoarece acolo era tenis! Mult mai important pentru români decât meciul de la Mediaș! Dacă se poate numi meci o partidă în care, practic, nu a existat nici o istorie a unei asemenea întreceri, așa cum o știm noi.
Mai precis, echipa lui Dan Alexa a continuat să meargă pe aceeași regie – “ne apărăm și nu luăm gol! Dacă se mai nimerește să o și băgăm în poartă, foarte bine! Dacă nu, e bun și un meci egal”! Filozofie greșită, din punctul de vedere al bătăușilor, dar extrem de convenabilă pentru un campionat al mediocrilor care se întrec să nu ia bătaie, abia după aceea punându-se problema să și dea gol!
Adică șansa echipei din Călărași a fost faptul că nici aia de la Sibiu nu au fost mai grozavi, astfel că distanța rămâne aia care poate fi dată peste cap, în meci direct!
Pe de altă parte, însă, echipa din Mediaș era neînvinsă de la începutul acestui play-out , astfel că pierderea unor puncte pe teren propriu a fost pusă fie pe dezinteresul jucătorilor, fie pe aranjamentele pe care “aranjorul” de serviciu Dinu Gheorghe le-ar fi pus la cale cu cei care nu ar avea nimic de pierdut, deoarece sunt fruntași în clasamentul codașilor! Vorbe, zvonuri, datători cu părerea, că d-aia este campionatul slab și fotbalul nostru a ajuns să fie bătut și de ăia din Haiti!
Poate nu știți, dar în Haiti carnea se vinde pe stradă, din mână, pentru că acolo nu există magazine! Ăia ne-au bătut!…
Ăsta e fotbalul românesc, astăzi!…

Avancronica – FINALĂ, LA CĂLĂRAȘI! CU HERMANNSTADT!…

Este evident că meciul care se va desfășura la Călărași va conta enorm pentru poziționarea finală a echipei din Călărași! În cazul unei victorii trece pe locul de baraj, iar Hermannstadt ajunge în zona retrogradabilă! Desigur, chiar în cazul unei victorii situația nu poate fi interpretată, obligatoriu, în acest fel pentru că sunt încă alte meciuri de jucat, iar în 2019 echipa din Sibiu a avut o comportare mult mai bună decât cea din Călărași!
Dar iată că așa se joacă jocul și finala pentru evitarea retrogradării se pare că se va juca, la sfârșitul acestei săptămâni, la Călărași! Va fi un meci pe care pe care îl așteptăm cu interes! Succes!…

O Rezervă