Peluza – CÂRNAȚ S-A TRANSFORMAT ÎN CARNAT! DAR E… TOT AIA! NULA… NA… NULA!

A AJUNS RAPIDUL ȘI LA… BORCEA!

Desigur, nici Rapid-ul nu mai e Rapid-ul de altădată, dar venirea acestei glorii din istoria fotbalului românesc într-o comună cum este Borcea a adus multă cotă de interes!
Chiar dacă, față de numărul de locuitori ai celor de la Borcea, numărul de spectatori a fost mult prea mic, demonstrând că românii nu prea mai sunt interesați de jocul cu beșica !
Desigur, scorul a fost relevant – 7-0 pentru… Rapid, așa că despre meci nu se poate vorbim mai nimic. Cu excepția unei cronicar idiot care a scris: “L-au SPART pe Borcea”! El, în prostia lui, gândindu-se la ăla care face copii, dar ce să te mai miri în această mocirlă a mediocrității care este inclusiv fotbalul autohton?!…

Cronica
CÂRNAȚ A DEVENIT… CARNAT! DAR E TOT…AIA! NULA… NA…NULA!


Am scris, iată că scriem și probabil vom tot mai scrie despre “Campionatul Mediocrilor “ care este de strictă actualitate în acest moment în fotbalul românesc. Și nu numai, ca să fim drepți!…
Se știa că GAZ-ul este o echipă departe de forma așteptărilor, dovadă și rezultatele, așa că se așteptă în sfârșit o victorie! Păi când nu tragi niciun șut la poartă într-o repriză întreagă și numai Dumnezeu prin brațele portarului Straton reușesc să te salveze ca să ți-o și iei pe teren propriu, ce pretenții să ai?!…
Un meci slab, mediocru, fără niciun fel de element de surpriză! Desigur, băieții or fi vrut să-i facă o surpriză lui Dan Alexa – născut aproape în aceeași zi cu Dragnea – dar n-a fost să fie! Motiv pentru care noi, dincolo de atitudinea asta critică, îi adresăm toate gândurile de împliniri și sănătate, realizarea tuturor gândurilor secrete, urându-i “La mulți ani”! – Pentru că merită…

Avancronica!
ALTĂ PREMIERĂ: NOCTURNĂ, CU STEAUA, LA CĂLĂRAȘI!

Că Steaua, chiar poreclită FCSB vine la Călărași, este un element de interes pentru spectatori, meciul putând avea orice rezultat în condițiile în care trupa lui Dică, proprietatea lui Becali este plină de accidentați!
În condițiile în care Mihai Stoica se plânge că echipa este plină de accidentați, cum “nu am mai văzut în viața mea”! O fi vreun avantaj?…
Nu știm să spunem asta , ceea ce știm cu siguranță este că va fi o nouă premieră în istoria Călărașiului – primul meci pe teren propriu, la Călărași, jucat pe nocturnă! Care nocturnă se și instalează, la Călărași!

OFICIALII DIN CĂLĂRAȘI VOR SĂ JOACE PE TEREN PROPRIU

Oficialii din Călărași vor să joace pe teren propriu confruntarea cu FCSB din „optimile” Cupei, săptămâna viitoare, iar pentru acest lucru au scos o sumă consistentă din buzunar, ca să monteze o instalație de nocturnă.
Este a treia echipă, după Foresta Suceava și Hermannstadt, care plătește pentru a juca „acasă” sub lumina reflectoarelor. Mai mult, șefii de la Dunăre au solicitat ca și partida cu Viitorul, de pe 4 noiembrie, să se joace tot în nocturnă, momentan meciul fiind programat de la ora 14:00.
Pentru montarea nocturnei, care va începe astăzi, s-a apelat la o firmă din Baia Mare, iar conform primelor informații închirierea costă 55.000 de euro.
Firma a instalat deja cele 4 schele, care au 22 de metri înălţime. Iar cele 90 de lămpi, cu o putere de 2.000 W fiecare, vor ajunge azi pe stadionul din Călărași.
Pentru meciul cu FCSB au fost scoase la vânzare 8.200 de bilete, peste 50 la sută din ele fiind deja epuizate!
Un bilet la peluze costă 20 de lei, la tribuna 1, 30 de lei, iar la tribuna a II-a, 40 sau 120 de lei. Abonamentele emise pentru partidele de campionat sunt valabile la meciul de pe 1 noiembrie!
„Partida se va juca cu casa închisă! Ne-am dorit să jucăm acasă pentru că suporterii din Călărași aveau nevoie de un astfel de meci disputat aici, în nocturnă”, a precizat Florin Brișan, președintele echipei. „Va fi o sărbătoare, iar noi vom încerca să ne calificăm mai departe”-Dan Alexa, antrenor Dunărea.