Peluza – DINAMO – STADIONUL GOL! DAR GOLURI AU FOST! PE… TEREN!

O dată cu venirea ca președinte a domnului Dinu Gheorghe au apărut și ciudățeniile în comportamentul jucătorilor! Domnul Gheorghe, domnu’ Dinu, am mai văzut filmul ăsta!…
Cum bine spunea un internaut pe pagina de Facebook a “Jurnalului de Călărași “– “o să ajungă Dunărea unde au ajuns Rapidu’… Brașovu’… Și ASA Târgu Mureș”!…
Am amânat să facem analiza meciului cu Dinamo la supărare, în condițiile în care speranțele pentru un rezultat mai bun erau, dar modul în care s-a desfășurat meciul, mai ales în prima repriză a fost departe de toate așteptările celor din Călărași!
Pe lângă asta, însă, au apărut niște lucruri pe care nu ne grăbim să le comentăm acum, dar care generează alte semne de întrebare în legătură cu ceea ce știm că se întâmplă în fotbalul romanesc de ani de zile și tare ne e frică, din nou, ca astea se vor repeta! Dincolo de faptul că, în a doua repriză echipa lui Dan Alexa s-a văzut cu totul și cu totul altfel și chiar a emis pretenții și chiar merita un meci egal, comportamentul unora dintre jucători, lipsa lor de încredere, atitudinea total în afara jocului, ca să nu mai vorbim despre pasele la adversari în careul propriu – situații pe care nu le-am mai întâlnit, până acum în condițiile în care trecem peste faptul că Dinu Gheorghe are inima lipită ca marcat pe scrisoare față de Dinamo, dar sunt și jucători care au trecut pe la Dinamo și care, uite așa, întâmplător, și-au adus aminte că ei au ca partener culoarea roșie, de exemplu!
Nu facem nicio acuzație, în lipsa de interes în joc, în anumite momente alături de comportamente imposibil de înțeles, pentru că la jucători cu asemenea experiență nu poți vorbi de emoția jocului, toate generează serioase semne de întrebare!
O fi echipa din Călărași pe lista neagră, pentru ca despre Baraj se vorbește, deja, în condițiile în care, într-adevăr, am pierdut foarte multe puncte în partea finală a anului 2018, dar nici nu poți să o iei de proasta satului, încă din primul meci, în condițiile în care s-a văzut că nu s-a văzut ceea ce trebuia să se vadă!
Desigur, tot respectul pentru antrenorul Dan Alexa, greu de înțeles de ce a fost adus Dinu Gheorghe în condițiile în care a frecat berbunca la Digisport pentru că nu-l mai chema nimeni în jocurile de interese celebre în primii 20 de ani ai noii democrații, să dea Dumnezeu și Zeul fotbalului să fi fost adus pentru ce știe el mai bine să facă în favoarea echipei din Călărași, dar debutul a fost cu stângul deși stângul e bun când știi să tragi cu el la poartă!
Repetăm, echipa poate mai mult, Dinamo este, totuși, Dinamo dar cu atât mai greu ne va fi să ne batem cu echipele predispuse zonei a doua, ca să nu mai spunem că ăia din Voluntari au crescut destul de mult sub conducerea noului antrenor așa că vor fi meciuri peste meciuri și la mijloc iarăși meciuri, fiecare cu importanța lui de campioana!

Avancronica!

SĂ NU UITAM CĂ IAȘIUL A FOST CÂT PE-ACI SĂ FIE ÎN PRIMII ȘASE!

Este elementul principal de care echipa din Călărași trebuie să țină cont, dincolo de meciurile dificile pe care le-a avut în campionatul ordinar cu echipa din Iași! Bună, chiar foarte bună pe alocuri, greu de bătut, poți fi bucuros și dacă faci un meci egal cu ei, în condițiile în care, totuși, nu trebuie uitat că ieșenii au avut performanțe bune în campionat, aflându-se la un pas de promovarea în primele șase!
Va fi un meci greu susținut pe teren propriu în care eventualele puncte pierdute contează mult, foarte mult pentru că aici… cele trei puncte pot face diferența!
Va fi tot la amiază, ora de matinal este și ea destul de aproape de această oră, motiv pentru care jucătorii trebuie să-și aducă aminte de pericolul care pândește Călărașiul, în condițiile în care s-au făcut atâtea eforturi și au fost aduși atâția jucări buni din punct de vedere teoretic, dar care trebuie să confirme și practic! …

Cineva ne-a invitat să facem un pariu. L-am făcut! Discutăm la final!… Ceva nu-i în regulă, în acest moment, la Dunărea Călărași! Așa zic gurile rele!…

O REZERVĂ