Peluza! DUNĂREA – DE LA EXTAZ LA AGONIE!…

Totuși, un meci de fotbal durează 90 de minute!…

Și uite cum un meci care părea că se îndreaptă către un egal alb, nemeritat de ambele echipe, cu o desfășurare a forțelor destul de echilibrată în zona mediocrității, bineînțeles,ajunge să fie un meci cu povești și legende, din păcate negativă pentru echipa din Călărași!
Față de prestația căreia apar, deja, tot mai multe semne de întrebare! Pe care noi le-am intuit, de la schimbarea deloc necesară de la începutul acestui play-out!

Nasol moment, mișto coliva! De vină fiind… Vântu’!

Ar fi concluzia miștocăreală pentru că, din nefericire, cam așa s-au petrecut lucrurile în meciul de la Călărași! După prima repriză fără prea multă istorie, în cea de-a doua Dunărea a mizat mai mult pe cartea atacului, a și avut două ocazii până când cu ajutorul vântului a reușit s-o bage în poartă! Vântul, nu ăla de la Realitatea, de pe vremuri, ci vântul pur și simplu care a zburdat prin aerul de la Călărași în timpul meciului! Lucrurile păreau, în sfârșit, binevoitoare pentru soarta echipei din Călărași, echipă care s-ar fi lăsat pe tânjală din acel moment, dar văzându-se câștigătoare fără a ține cont că un meci ține, totuși, 90 de minute! Astfel că echipa din Iași și cu mai multă experiență, mai multă maturitate, dar și ambiție mai multă față de băiețașii ăștia adunați la Călărași, conștienți de eforturile care s-au făcut pentru aducerea lor aici, fără a-și da prea multă silința, din nefericire pentru ei !
Și cât de curând va veni momentul în care vom vedea cam câți bani s-au cheltuit pe aceste mofturi de jucători, mai ales dacă se justifica aceste cheltuieli până la capăt!…
Nu ne transformăm, acum, în acuzatori, am văzut că echipa are potențial să joace în atac ceea ce nu s-a prea văzut în prima parte a campionatului, dar este departe de forța necesară pentru a depăși niște echipe care vizează același lucru ca și ea – evitarea retrogradării!

Mai e mult până departe!…

Una peste alta mai e mult până departe, se pot întâmpla destule, deși, din nefericire rezultatele sunt proaste pentru Călărași în raport chiar cu ceea ce se întâmplă la restul echipelor aflate în aceeași competiție… „Voluntariul”crește neîncetat, iar “Hermannstadt”abia așteaptă să ne-o tragă!…

Avancronica!

SĂ NU UITĂM CĂ BOTOȘANI PUTEA SÂ FIE ÎNTRE PRIMII ȘASE!

Este concluzia pe care am tras-o analizând posibilitățile din meciul cu echipa de la Iași care, din nefericire s-au confirmat! De altfel Botoșaniul a avut prestații chiar foarte bune în prima parte a campionatului și acolo este extrem de greu de obținut ceva!
Cu Botoșaniul am avut probleme și în meciurile din campionatul regular, deci trebuie să ne temem efectiv de ceea ce se poate întâmpla! Pentru că meci de meci în această competiție a morții, înfrângerile acumulate te așează direct pe catafalc!
Este ceea ce trebuie să înțeleagă ai noștri jucători care, din nefericire nu își dau viața pe teren, cu excepția câtorva , cel mai alergat fiind Ndiaye! Dar asta nu este treaba noastră este treaba lui Dan Alexa, aflat și el într-o competiție extrem de importantă pentru cariera sa!

O REZERVĂ