Peluza – DUNĂREA – EGALĂ CU DINAMO!…

CU REDNIC, DINAMO A RĂMAS LA FEL!…

Desigur, au fost multe emoțiile jucătorilor de la Călărași atunci când exact înaintea meciului pe care-l aveau cu Dinamo s-au pomenit că aceasta, aflată într-o violentă criză de care primarul Negoiță se pare că nu are habar, el ținându-se, în continuare, de politica prostiei, a adus un nou antrenor, după doar două etape! Record de prostie de care nu are rost să comentăm că nu e treaba noastră!…
Dan Alexa, la rândul său, a făcut mișcări importante în echipă, aducând șase noi jucători în raport cu ultimul meci, cel cu echipa de la Voluntari!
În aceste condiții a început meciul, desigur nu putem da la o parte emoția generală după moartea lui Ilie Balaci! Emoția i-a cuprins pe toți farseorii, pe toți ipocriții din România! Pentru că, să nu uităm, Craiova aia, adusă la faza de “Maxima” de echipa lui Balaci i-a dat afară familia, din apartamentul pe care îl avea în Craiova !
Dar asta este o altă problemă, cert este că echipa de la Călărași a ajuns să joace cu Dinamo, antrenată de Rednic! Desigur, echipa a jucat în stilul cunoscut de acum, ceea ce a impresionat fiind coerența și curajul cu care s-au desfășurat și faza de atac, exact invers decât ceea ce criticam noi, în ultimele meciuri, atunci când doar în apărare ne-am dovedit puternici!

ȘI A VENIT MINUTUL 22!…

Cel în care atacantul de la Călărași, deși el vine de la Senegal – Ndoye- a depășit apărarea dinamoviștilor și a inscris, aducând echipa de la Călărași în avantaj! În acel context, s-a făcut o premoniție:

2– LA PAUZĂ! 1-LA FINAL!…

Asta s-a spus de către comentatorii meciului și toți au început să se gândească, iarăși, la aranjamente, la toate alea! Și a venit repriza a doua când în minutul 56 a venit egalarea, iar dinamoviștii au început să viseze cu ochiul liber!
Drept este că repriza a doua a fost mult mai slabă pentru echipa din Călărași, dar dinamoviștii jucând efectiv pentru victorie, prima victorie din noua echipă a lui Rednic! N-a fost să fie!…

TUDOR CHIAR NU-ȘI REPROȘEAZĂ NIMIC?!…

Deși, pe de altă parte lucrurile sunt evident de comentat – în primul rând arbitrajul lui Alexandru Tudor, criticat chiar și de Crăciunescu pentru faultul vizibil pe care numai așa-zisșii comentatori se făceau că nu l-au văzut!

PESTE DINAMO, ÎN CLASAMENT!

A ieșit bine, deși putea să fie și mai bine, dar conform prezicerilor celor de la televiziune putea să fie prost! Oricum, Dunărea rămâne peste Dinamo în clasament!…

AVANCRONICA
MECIUL CU GAZ -UL RĂMÂNE CU SPERANȚE DE VICTORIE!

O echipă demnă de respect, aflată și ea la limita dintre bine și rău, încurcată în toate cele, echipa de la Mediaș vine la Călărași cu speranța că ar putea obține un rezultat bun, deși echipa lui Dan Alexa este foarte sigură că va reveni la victorie, după atâtea meciuri egale, dar și fără înfrângere – să fim sinceri și să nu uităm că suntem proaspăt promovată!
Un antrenor care a reușit o performanță incredibilă, în doar 20 de etape a rulat 30 de jucători! Aproape trei echipe, în căutarea echipei absolute! E bine pentru că nu e rău, putea fi și mai bine, dar putea fi și mai rău!…

O REZERVĂ