Peluza – PÂNĂ LA URMĂ I-A SPERIAT BECALI!…

Am jucat și cu Steaua (FCSB) și cu toate precedentele care nu au avantajat, chiar deloc, echipa de la Călărași-Rezultatul prost de pe terenul din Voluntari cu cei de la Botoșani, combinat cu rezultatul nu foarte fericit de la Cluj l-a făcut pe Gigi Becali, patronul echipei care o continua pe Steaua să pună mare presiune pentru meciul contra celor de la Călărași. Dacă ați uitat, vă reamintim:

CE FACE GIGI BECALI DACĂ PIERDE CU DUNĂREA CĂLĂRAŞI: “DESFIINŢEZ ECHIPA ŞI NU MAI IES DIN CURTE”

FCSB are un meci dificil la Voluntari în etapa 9 a Ligii 1 Betano şi vor juca împotriva celor de la Dunărea Călăraşi, formaţie aflată într-o formă foarte bună. Cu toate acestea, Gigi Becali crede că trupa sa este mare favorită împotriva formaţiei antrenate de Dan Alexa.
Becali spune că va face scandal dacă formaţia sa nu va câştiga cu cel puţin 3-0 „Dacă luăm meciul serios, batem 70-0, dacă nu îl luăm în serios, luăm bătaie 1-0. Hai 7, fără zero. Dacă pe Călăraşi îi batem de la 3 în jos, o să aibă mare scandal cu mine. Dacă batem cu 2-0, au scandal mare cu mine. Nu jignesc pe Călăraşi, dar asta e valoarea lor. Dacă ia bătaie, desfiinţez FCSB. Rămân la Pipera, nu mai ies din curte”, a spus Becali, la un post de televiziune.

ATÂT DE DISPERAȚI ERAU, ÎNCÂT AU MĂRIT PREȚUL LA BILETE!

Într-adevăr, meciul cu “amărâții” ăia de la Călărași a contat atât de mult încât el s-a desfășurat tot la Voluntari , din rațiuni financiare pentru că oricum nu ar fi venit prea multă lume pe Arena Națională, dar ca să nu fie nici suporterii călărășeni pe stadion au băgat 600 000 de lei vechi prețul biletului ceea ce i-a făcut pe mulți să nu se mai deplaseze până acolo, preferând să vadă meciul la televizor. De altfel, părerile despre opțiunea pentru alegerea terenului din Voluntari au fost mai multe:
Izgonită din Ghencea, FCSB începe să facă o tradiție din a sta departe și de Arena Națională. Roș-albaștrii joacă la Voluntari cu Dunărea Călărași, al doilea meci disputat pe arena „Anghel Iordănescu”, după cel de acum două etape cu FC Botoșani, 2-2. Ce l-a determinat pe Becali să recurgă la această măsură? Două motive:
1. În primul rând, gazonul de pe cel mai mare stadion al țării a fost jalnic în această vară, cauzându-i FCSB-ului reale probleme, în special la meciurile europene cu Hajduk Split, 2-1, și Rapid Viena, 1-1.  Suprafața de joc nu a fost încă înlocuită, în ciuda insistențelor finanțatorului stelist. 
2. O altă  cauză a „exilului” de la Voluntari o reprezintă costurile. Asistența în scădere de la meciurile pe Arena Națională nu mai justifica suma cerută de Primărie pentru închirierea stadionului, aproximativ 30.000 de euro per joc.
La Voluntari, Becali are o înțelegere mult mai avantajoasă cu finul Pandele, primarul localității.
Roș-albaștrii nu au umplut nici arena de 4.500 de locuri din Ilfov. Cu Botoșani au fost doar 1.500 de spectatori, iar asistența de la meciul de azi cu Dunărea Călărași e una similară.

Desigur, de aici au început poveștile:

ÎN PRIMA REPRIZĂ S-A REMARCAT ARBITRUL!


Desigur, nu o să ne apucăm acum să zicem că Dunărea a fost cea mai tare din parcare pentru că nici nu a fost! Dar nici nu putem trece peste ocazia absolută ireală a lui Mediop cel care, până la urmă, a ratat cat nici în Senegal nu i se putea permite!
Apărare a fost destul de vraiște, în această primă repriză, astfel că primul gol nu este de comentat. În schimb, penalty-ul din finalul primei reprize care ar fi dus la cel de-al doilea gol este de comentat nu neapărat dacă a fost sau nu. Ci pentru că o asemenea situație s-a repetat și în repriza a doua când, din păcate, arbitrul n-a mai fost atât de atent!

REPRIZA A DOUA – CU DE TOATE!

Repriza a doua, din păcate a fost chiar cu de toate! Adică Dan Alexa a realizat, la pauză că echipa nu a făcut mare lucru în prima repriză așa că a forțat atacul care s-a și văzut, pas cu pas, vorba ăluia din Hermannstadt! Același Mediop cu aceleași date care te scoteau din răbdări, dar și atitudinea celor din Călărași după Sistemul – “ai n-ai mingea, dai la poartă”! La rândul lor, cei de la Steaua au fost destul de înverșunați, astfel că, de mai multe ori au stricat și rotativă publicitară a stadionului! Desigur, și terenul era destul de îngust
S-a terminat 2-0 rezultat pentru care Becali a anunțat că va fi mare scandal cu el însuși! Ceea ce nu s-a mai întâmplat, latifundiarul fi mulțumit de rezultat! Pe noi ne interesează mai puțin, n-am ieșit rău dar se putea și mai bine!

Avancronica
PUTEM LUPTA PE DOUĂ FRONTURI?!…

Aceasta este întrebarea care se pune pentru meciul de miercuri, de data aceasta cel din Cupa României în care, din nou, echipa din Călărași joacă, la nici trei zile după meciul cu Steaua! Ar trebui schimbat lotul, dar nu se știe dacă ne putem permite asta, după cum nu putem ști, acum, dacă echipa din Călărași își poate permite să lupte pe două fronturi.
Adică nu ar fi foarte mare nenorocire dacă luăm bătaie, dar putem juca și la victorie, în condițiile în care, totuși, am putea fi considerați prea mici pentru un război atât de mare!…

O REZERVĂ