PIELEANU, VAI DE PIELEA TA! PIELEANU, DE DATA ASTA CHIAR TE-AI FĂCUT DE… CACAO!

11 octombrie 2017

dragnea pieleanuPÂNĂ ŞI ANTENA 3 A ÎNCEPUT SĂ RÂDĂ DE SONDAJELE TALE!…
Repetăm (dacă mai e nevoie)- nu avem nimic cu Marius Pieleanu, din contră- personajul ne este complet indiferent! Ba chiar am avea şi o undă de duioşie pentru el, asta după ce colegi de-ai lui de la DNSPA ne-au povestit disperarea pe care o avea că moare de foame şi ideea „genială” de a se lansa în sondaje de opinie în favoarea… cui plăteşte mai bine! E o supoziţie a unor colegi, nu-i aşa- invidioşi, dar noi tot duioşi am rămas!
De-a lungul ultimilor ani, am prezentat mai multe sondaje- gherlă- ale lui Pieleanu, iar pentru unele, editorul „Jurnalului de Călăraşi”, prof. dr. Sorin Danciu, a pus şi pariu, nu pe bani, ci pe… onoare: dacă se confirmă sondajele sale, Sorin Danciu nu va mai comenta, niciodată, sondajele de opinie ale Avangard! Dacă se dovedeşte că sunt sondaje- gherlă, atunci Pieleanu să nu mai facă, în viaţa lui, sondaje! Pariurile le-am câştigat, rând pe rând, iar Pieleanu… face, în continuare, sondaje!
Ultima gherlă a lui Pieleanu a depăşit, deja, toate limitele bunului simţ şi ale… profesionalismului: sfătuit (ordonat, nu ştim…) să i-o tragă lui Tudose, Pieleanu nu s-a uitat nici în stânga, nici în dreapta şi i-a… tras-o! Aşa că, în doar câteva săptămâni (de la momentul de glorie pe care îl prezentase chiar PSD-ul!) Pieleanu ne zice că Tudose s-a prăbuşit, vai de mama lui, a ajuns la nivelul lui… Boc! Noi, cei care studiem, la rândul nostru, tot ceea ce se întâmplă în politica românească, având regretul că în faţa PSD-ului (cu multe erori, în ultima vreme!) nu există un partid de opoziţie puternic, partid care, la rândul lui, să-i creeze probleme acestui PSD, am fost reticenţi, dar nu ne-am dat cu părerea, că n-aveam date!
Cea mai caraghioasă (pentru Pieleanu, să fim bine înţeleşi!) secvenţă a reprezentat-o emisiunea de duminică seara, a lui Mihai Gâdea (emisiunea fanion a Antenei 3!), alături de Mircea Badea (alt fanion al televiziunii respective) în care a fost invitat Filip Teodorescu, un securist admirat, încă de la procesele post-comuniste! Şi, la un moment dat, a venit vorba despre sondajul lui Pieleanu, moment în care până şi Mihai Gâdea (altfel, o gazdă a lui Pieleanu) a râs, aproape în hohote- că zâmbetul a depăşit limitele statului în banca sa, în legătură cu sondajul care arăta guvernului Tudose cum se prăbuşise, definitiv!
Noi nu avem decât un singur comentariu- măi, Pielene, mă ţie chiar nu ţi-e ruşine?!… Răspuns- NU!…

TENSIUNE PSD DUPĂ SONDAJUL LUI PIELEANU. SOCIOLOGUL, DESPRE IMPLICAREA LUI DRAGNEA: MERGEM ÎN INSTANŢĂ
Marius Pieleanu a avut o reacţie după ce Antena 3 a spus că, potrivit unor surse, în PSD au apărut tensiuni din cauza datelor sondajului pe care profesorul l-a făcut. Conform barometrului, încrederea în Guvernul Tudose a ajuns de la 40% la 27%.
Profesorul a spus că este posibil să meargă în instanţă pentru a-i reclama pe oamenii care manipulează în legătură cu sondajul său: „Vreau să lămuresc completa neimplicare a lui Liviu Dragnea în această chestiune. Chiar dacă avem o relaţie informală, de multă vreme, asta nu înseamnă că mi-a comandat vreun sondaj în care să falsific datele. Complet eronat. Cei care astfel de afirmaţii despre AVANGARDE… meditez dacă mergem în instanţă pentru a lămuri lucrurile odată pentru totdeauna”.
„Este barometrul pe care îl fac lunar şi pe care l-am prezentat, cu regularitate, la Antena 3. Nu are nicio legătură cu PSD în sensul contractual al cuvântului. Fac acest barometrul pentru promovarea firmei, nicidecum la comanda cuiva. Sigur că aş fi fericit să am contracte cu toate partidele, dar asta este altă discuţie. Este evident că Guvernul României este pe un fond descendent de favorabilitate. Nu este dramatic, se poate redresa”, a mai zis sociologul.
„Îmi pare rău că rezultatele sondajului meu se pot constitui într-un motiv de ceartă în PSD. Intenţia mea nu a fost aceasta. Dorinţa mea a fost doar publicarea barometrului lunar pe care AVANGARDE îl face cu rezultate clare şi corecte”, a mai spus Marius Pieleanu la Antena 3.
„În acest sondaj, nu există o măsurare a intenţiei de vot pe partide. Vreau să fie foarte clar: barometrul a fost pe Guvern, nu pe intenţie de vot la parlamentare. Din datele pe care le am, de relativă actualitate, PSD este la un scor foarte ridicat, chiar un pic mai mult decât a obţinut la alegerile generale de acum zece luni. Care este explicaţia? PSD-iştii rămân în continuare votanţi ai PSD, însă sunt nemulţumiţi de activitatea guvernamentală. Ce este aşa de ieşit din comun?”, a subliniat sociologul.
Sursa: DCNews.ro

TUDOSE ATACĂ DUR SONDAJUL LUI PIELEANU: „NUMAI DACĂ MÂNCAM COPII CRUZI DIMINEAŢA AŞ FI CĂZUT AŞA ÎN SONDAJE”
Premierul Mihai Tudose a reacţionat dur în legătură cu sondajul Avangarde, a sociologului Marius Pieleanu, în urma căruia imaginea Guvernului este una dezastruoasă, încrederea românilor în Executiv scăzând la 27%.
Tudose a acuzat că sondajul condus de Marius Pieleanu este o „făcătură”, lansând un atac dur la adresa acestuia.
„Dacă nu ai mâncat nişte copii cruzi dimineaţa nu ai cum să cazi aşa mult în sondaje. Ori am eu nişte probleme şi trebuie să plec acasă, ori sunt nişte probleme în guvern. Săptămana asta voi lua nişte decizii dure. Voi face o remaniere”, a precizat Tudose la Antena 3.
Premierul a precizat tranşant că ar fi binevenită o remaniere guvernamentală, pe care intenţionează să o facă în perioada următoare.
”Săptămâna aceasta voi lua nişte decizii dure sau necesare. Sunt cel puţin doi miniştri pe care am sa îi rog să părăsească Guvernul. Voi lua decizia săptămâna aceasta, credeţi-mă”, a declarat Tudose în emisiunea lui Gâdea.
După părerea ministrului, o problema a rezultatelor proaste a Guvernului în sondajul Avangarde, ar putea fi existenţa în Cabinet a unor miniştri cu probleme penale. Cei doi miniştri care au probleme cu justiţia, fiind anchetaţi în dosarul Belina, sunt Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, prima trimisă în judecată şi cea de-a doua în curs de ridicare a imunităţii în Parlament.
De la o încredere de 40% de care se bucura, guvernul Tudose a ajuns la un procent de 27%, arată ultimul sondaj de opinie făcut de sociologul Marius Pieleanu.
Sursa: EVZ.ro

ULTIMA ORĂ- Tudose l-a dat afară din Guvern pe… omul lui Pieleanu!