PIELENE, MĂ, ȚIE CHIAR NU ȚI-E RUȘINE?!…

*“Cercetările de piață” *”Fotografia momentului”! *Adică – nimic pentru… proști!

ABERAȚIILE LUI PIELEANU!

Am mai scris, de-a lungul timpului, despre “marele sociolog”, cu ghilimelele de rigoare care are studiile făcute la vremea lui, dar care în disperare și de foame – spun foștii colegi – s-a aruncat în aceste sondaje pe care le îndreaptă în ce direcție vrea cel care comandă! Veți vedea că nu exagerăm deloc, există dovezi în acest sens, chiar declarații publice!
Noi, așa cum poate vă amintiți, am pus un pariu cu Pieleanu! Pariu pe care l-am câștigat, desigur fără ca el să recunoască asta!

DUPĂ PRIMUL TUR- PIELEANU, AI PIERDUT PARIUL!

Deci, deşi diferenţa între estimările aşa-zise sociologice şi realitate au fost dramatice, Marius Pieleanu apare fără nicio ruşine, în continuare, la televiziunile… prietene!
Vă amintiţi, cu siguranţă de pariul pe care profesorul Sorin Danciu l-a pus, în direct, în emisiunea de televiziune OTV Live, de pe ROMÂNIA TV, atunci când a fost publicat sondajul realizat de aşa-zisul institut de sondare a opiniei publice (în realitate, de manipulare la greu!). Sondaj din care, pe lângă clasarea lui Ponta şi a lui Iohannis pe primele două locuri (lucru pe care-l ştia toată lumea, dar şi aici diferenţele lui Pieleanu, erau foarte mari, aproape tot atât de mari cât cele ale lui… „Palada“ unui creier mic!- alt manipulator), sondaj din care reieşea faptul că Dan Diaconescu ar fi avut în jur de sub 1%, la egalitate cu… William Brânză!
Atunci, profesorul Sorin Danciu a spus: -„Domnule Pieleanu, scuzat să vă fie numele, dacă în urma sondajului se va dovedi că Dan Diaconescu va avea nu cu puţin mai mult, ci cu mult mai mult decât William Brânză, că nu poate să fie făcută niciun fel de comparaţie între candidatul Brânză şi candidatul Dan Diaconescu, atunci veţi accepta să nu mai faceţi, niciodată, niciun sondaj?! Pentru că eu pun pariu, public, că Diaconescu va avea cu mult cu mult, dar cu mult mai mult decât William Brânză!“
Iată că rezultatele au confirmat acest lucru, ba mai mult decât atât, numeroase puncte din România, Dan Diaconescu s-a clasat, în realitate, pe locul al treilea! Nu intrăm în amănuntele monitorizării rezultatelor acestui prim tur, pentru că nu este treaba noastră, dar şi oficial, Dan Diaconescu are 4%, iar William Brânză sub 1%, spre… ZERO!
În aceste condiţii, aţi văzut dumneavoastră vreo reacţie din partea lui Marius Pieleanu? Desigur, el a ignorat acest pariu, chiar dacă profesorul Sorin Danciu a fost deosebit de sarcastic şi violent verbal la adresa manipulărilor făcute prin sondajele „pielenilor“, pentru că, crede el, că prin ignorare se rezolvă problema! Nu se rezolvă, bre! Lumea ţine minte! Acum, în continuare, Pieleanu apare la televiziunile prietene, dar va veni, probabil, momentul în care adevărul despre sondaje va fi cunoscut şi acceptat de toată lumea!…
VICTOR PONTA: 40,44%
KLAUS IOHANNIS: 30,37% –
CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: 5,36%
ELENA UDREA: 5,20%
MONICA MACOVEI: 4,44%
DAN DIACONESCU: 4,03%
KELEMEN HUNOR: 3,47%
CORNELIU VADIM TUDOR: 3,68%
TEODOR MELEŞCANU: 1,09%
SZILAGYI ZSOLT: 0,56%
GHEORGHE FUNAR: 0,47%
WILLIAM BRÂNZĂ: 0,45%
CONSTANTIN ROTARU: 0,30%
MIRCEA AMARIŢEI: 0,08%
Sursa: Biroul Electoral Central

„Jurnalul de Călăraşi“ nr.2312 din 14 noiembrie 2014

ACUM, ÎNSĂ, CHIAR CĂ NE IA DE PROȘTI!

Ultimele sondaje pe care le-a lansat pe piață același Pieleanu sunt, de-a dreptul revoltătoare! Pentru că este evident ele sunt îndreptate într-o anumită direcție, fără nicio legătură, de cele mai multe cazuri, cu realitatea! Dar să vedem sondajele lui Pieleanu, așa cum au arătat ele în ultima vreme și să le judecăm, împreună!

PSD, ÎN SCĂDERE ABRUPTĂ. PNL ESTE ÎN CREȘTERE, CIOLOȘ FURNIZEAZĂ SURPRIZA

Sociologul Marius Pieleanu a realizat o analiză sociologică pe datele culese atât de Avangarde, dar și de alte institute sociologice. În urma acestei analize, Pieleanu arată că PSD ar putea obține maxim 33%, în timp ce PNL se apropie la 25%.
Marius Pieleanu a explicat, la Antena 3, că se așteaptă la o partipare redusă la vot, aproximativ șapte milioane de cetățeni ceea ce ar înseamna aproape 35%.
Iată cifrele prezentate de Marius Pieleanu:
PSD – 32-33%
PNL – 24-25%
ALDE – 12-14%
Mișcarea România Împreună – 10-12%
Pro România – 5%
PMP – 5%
USR – 5%
UDMR – 5%
Marius Pieleanu a explicat că PSD a pierdut, față de anul 2016, un milion de voturi, iar votanții au plecat către ALDE și către Pro România.
Sociologul a explicat că în cazul unei prezențe foarte mari la vot, de peste 90%, PSD ar avea mari probleme și ar mai obține doar 18-20%, însă acest scenariu este puțin probabil.

CIOLOȘ – MARELE PARTID CARE… NU EXISTĂ DAR PE CARE-L VOTEAZĂ ROMÂNII!
AI DRACU’ ROMÂNI, CE IDIOȚI SUNT! PIELENE, CHIAR NE CREZI IDIOȚI PE TOȚI?!…

Așadar, la mintea lui care ne consideră, cu siguranță, ușor de manipulat, marele partid al lui Cioloș care, în realitate, nici măcar nu există ar furniza marea surpriză situându-se la nivelul partidelor care chiar contează în România! Desigur, asta este o situație absolut anormală, incredibilă, motiv pentru care la un post de televiziune motivat s-a întâmplat ceea ce era de așteptat…

L-A SCOS DIN RĂBDĂRI PE CIUVICĂ!

Care, la rândul său, a-nceput să-l atace, pur și simplu și în față, aducând în discuție tot felul și din toate! Desigur, apărătorul lui era același vestit Chireac, care… cică Dragnea îl are și pe Chireac pe statul de plată! Dar nici cu securiștii lui Cioloș nu mi-e rușine! Dacă nici Chireac nu e securist, ca ta’su!

FILIPESCU – UN COLABORATOR, PE VREMURI ESTE DERANJAT!

Iată declarația pe care liderul liberalilor din Călărași, Răducu Filipescu a dat-o despre Pieleanu atunci când au fost aduse în discuție sondajele apărute la nivel național și județean, sondaje comandate la Pieleanu:
„Mie îmi spui de Pieleanu! La Pieleanu ce vrei tu să iasă, iese! Un procent este mai ieftin acum, că este criză…!”
Se știe bine că, de-a lungul timpului, Pieleanu a mai făcut sondaje, la Călărași, iar cel care a colaborat cu acesta iată știe ce spune!

CÂND I-A SUPĂRAT PE BĂIEȚI, S-AU… ÎNTORS REZULTATELE!

Să nu uităm, de exemplu, este pariul nostru de situația de-a dreptul șocantă atunci când Pieleanu a anunțat o cădere vertiginoasă a lui Iohannis în percepția oamenilor, acesta fiind apropiat de Dragnea, rezultatul fiind reacția violentă a lui Rareș Bogdan, purtătorul de cuvânt al cui se știe!

RAREŞ BOGDAN, IEŞIRE VIOLENTĂ LA ADRESA LUI MARIUS PIELEANU: SĂ MORI TU, SOCIOLOGU’ LU’ PEŞTE PRĂJIT!? NU MAI AVEŢI RUŞINE, MĂI?

Jurnalistul Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, reacţionează dur la declaraţiile sociologul Marius Pieleanu de la Antena 3. Acesta din urma a afirmat, vineri, 23 martie, că Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis ar fi aproximativ la egalitate dacă ambii ar candida acum la prezidenţiale.
„NU MĂ POT ABȚINE! Manipulările ordinare mă oripilează pur și simplu! Sincer, unii chiar reușesc să se facă de râs cu mare entuziasm…… Adică să îl aduci pe unul ce se mișcă între 7 și 9% și să îl pui umăr la umăr cu unul ce sare de 40% în cele mai proaste sondaje… chiar mi se pare prea mult! #rusine“ actualul președinte Klaus Iohannis și Liviu Dragnea sunt într-o sensibilă egalitate dacă mâine ar avea loc alegeri prezidențiale”… SĂ MORI TU, Sociologu’ lu’ peste prajit!? Nu mai aveți rușine, măi?”, scrie Rareş Bogdan pe Facebook.

A SCHIMBAT REZULTATELE!

Ce a făcut Pieleanu, la doar câteva zile după acest atac devastator care se vedea clar că are destui ochi albaștri ațintiți asupra lui?!…Pur și simplu a schimbat rezultatele sondajului! Și Iohannis a ieșit, dintr-o dată cel mai tare din parcare!

ĂSTA E PIELEANU!… DAR… MAI ARE ȘI ALTE BELELE!…

Iată, din “Replica” aflăm o reclamație existentă, pe vremuri, cu o persoană din politica românească trecută prin multe, inclusiv din punct de vedere al sexului!
Ce a făcut Pieleanu și ce a câștigat din asta – Iată ce spunea ziarul!

SOCIOLOGUL CARE ÎI CEREA ANEI BIRCHALL SĂ SE CULCE CU EL TESTEAZĂ PSIHOLOGIC ANGAJAȚII CENTRALEI NUCLEARE

Un conferenţiar universitar specializat în sociologie, angajat al unei instituţii de stat, încasează de câţiva ani miliarde de lei pentru consilierea psihologică a angajaţilor de la Centrala Nuclearelectrică de la Cernavodă, printr-o firmă de-a sa care nu are nimic de-a face nici cu psihologia, nici cu energia nucleară. Un cumul perfect de incompatibilităţi, condimentat cu un scandal sexual răsunător de acum doi ani, în care asistentul cu pricina a fost demascat după ce a hărţuit sexual o respectabilă figură a PSD, transformată ulterior în vedetă porno. Este vorba despre controversatul Marius Pieleanu, conferenţiar universitar doctor la Facultatea de Ştiinţe Politice, Catedra de Sociologie, din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative şi director al Departamentului de Învăţământ la Distanţă din cadrul aceleiaşi facultăţi. Statutul de angajat al statului nu l-a împiedicat pe Pieleanu să se înfrupte din banii publici. Dimpotrivă, o face fără scrupule, adresa de corespondenţă a firmei prin care încasează bani de la stat fiind chiar cea de la locul de muncă, reamintim, la stat. Societatea în cauză se numeşte Psyho Global Consult, funcţionează din 2002 într-o garsonieră de la etajul 10 al unui bloc de pe Calea Vitan, din Bucureşti şi se ocupă de cercetare- dezvoltare în ştiinţele sociale şi umaniste. Firma a avut în 2009 o cifră de afaceri de 539.952 lei şi un profit de 207.491 lei. Legătura firmei angajatului la stat cu o altă companie deţinută de stat este destul de veche. Pe 28.06.2006, Psyho Global Consult primea de la Nuclearelectrica 358.000 lei pentru servicii de testare psihologică la angajare şi examinare periodică a personalului angajat la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Acum, pe 13.08.2010, firma lui Pieleanu primeşte un alt contract, tot pentru testarea psihologică a angajaţilor CNE Cernavodă, în valoare de 179.400 lei. În total, peste 5 miliarde de lei vechi, de la o companie de stat pentru firma privată a unui angajat la stat. Marius Pieleanu este unic asociat şi administrator al SC Psyho Global Consult SRL, iar printre cei 4 (patru) angajaţi ai săi se află şi experţi în psihoterapia sexuală. Nu vom divaga întrebându-ne ce consiliere psihologică acordează muncitorilor de la Centrala Nucleară sexologii lui Pieleanu, dar nu putem înlătura încărcătura erotică a poveştii pasionale trăite de conferenţiarul de la SNPSA alături de o politiciană care a promis mult, dar a sfârşit în a fi anatemizată drept vedeta porno a PSD. Invitat prin tot felul de talk-show-uri politice pentru a-i adormi pe nefericiţii nimeriţi prin faţa ecranelor, Pieleanu a devenit celebru în 2008, când a declanşat un scandal sexual cu ramificaţii înalte în clasa politică, care a făcut deliciul publicaţiilor de scandal. Fosta consilieră a lui Mircea Geoană, Ana Birchall, a recunoscut public faptul că a primit mai multe SMS-uri „deocheate” de la Marius Pieleanu. Don Juan de Pieleanu îi promitea Anei că o va împlini „ca femeie”, spunându-i cu patos că e „prea frumoasă, ca să fie o simplă amică”. Pieleanu îi spunea tânguitor că vrea „să o privească epidermic”, cum ar veni, la nudul gol, în limbajul academic al universitarului cu nume, de asemenea, epidermic. Şi alte câte şi mai câte, toate răsfirate într-o stenogramă publicată mot-a-mot în 2008.

AMOREZUL ŞI-A DAT DOCTORATUL ÎN DEVIANŢĂ SOCIALĂ PROVOCATĂ DE CONSUMUL DE ALCOOL!

Ana Birchall a ştiut însă să managerieze destul de bine situaţia, dacă e să ne luăm după răspunsul dat lui Pieleanu şi absenţa oricărei reacţii din partea acestuia. „De ce mi-ai cerut să mă culc cu tine?!”, l-a întrebat Ana pe Pieleanu. „De ce m-ai invitat trei zile la Geoagiu? Ce să vorbim trei zile? Ai zis că sunt prea frumoasă ca să mă priveşti ca pe o amică… În condiţii normale, n-aş fi purtat această discuţie, dar m-am uitat prin SMS-urile primite de la tine. În mesaje erai foarte viril, dar observ că acum nu mai zici nimic. Sau erai prea furat de aburii alcoolului?”, a fost răspunsul consilierei lui Geoană la avansurile lui Casanova Pieleanu, care o invitase pe lidera pesedistă la petrecerea organizată de PSD la Geoagiu Băi, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, în 2008. Ca o paranteză amuzantă legată de insinuarea Anei Birchall, cum că Pieleanu era beat când i-a trimis mesajele amoroase, lucrarea de doctorat a conferenţiarului în călduri s-a numit „Devianţa socială şi consumul de alcool în România anilor ’90”. Ana Birchall nu a cedat avansurilor lui Pieleanu, dar a dispărut definitiv din politică după mega-scandalul filmuleţului porno, în care o femeie despre care s-a spus că era ea îi făcea sex oral unui bărbat despre care s-a spus, de asemenea, că ar fi fost Mircea Geoană. Nimeni nu a putut dovedi însă nimic în privinţa personajelor reale implicate în scena felaţiei care a zguduit clasa politică, dar fosta consilieră a lui Geoană nu şi-a mai putut continua cariera politică după acel episod. În schimb, gigoloul Pieleanu face în continuare afaceri bine mersi pe banii statului, îi învaţă pe naivi cum e cu ştiinţele politice, în sălile de curs sau la televizor şi mai scoate şi manuale de sociologie pentru liceu. (replicaonline.ro)

MAI NOU – PIELEANU – SONDAJE LA CĂLĂRAȘI?!…

Prin telefon, că vorba aia, ăia care mai au telefoane fixe sunt exact cei care contează în opinia călărășenilor!…
Într-adevăr, este de tot râsul dar această informație se pare că este reală – sunt călărășeni care au fost sunați la telefon și care ne-au mărturisit acest lucru – Pieleanu a făcut sondaj la Călărași! Care au fost rezultatele acestui sondaj nici nu ne interesează pentru că, vă reamintim – ce comanzi – AIA IESE! A spus-o Filipescu! Dar dincolo de ele, cu siguranță se mai conturează încă un șmen, încă un tun, încă o țeapă! Specifice celui care îi poate face pe unii chiar să-l creadă!
Chiar așa – dumneavoastră ce părere aveți?!…