PLANURI PREELECTORALE- PRESIUNE PE ELECTORATUL NAŢIONALIST !

Cine vrea să folosească publicul naţionalist- în interes personal! *Iar… Serviciile?!… *Culmea ridicolului- în România se propune „un altfel de naţionalism”! *Care, firesc, să nu supere… stăpânii!

IAR AM AVUT DREPTATE! JOCUL PE NAŢIONALIŞTI- PREOCUPAREA „BĂIEŢILOR CU OCHI ALBAŞTRI”, DE MULTĂ VREME!
Cu seriozitatea cu care am urmărit, întotdeauna, evoluţia vieţii politice româneşti, dar şi cu intuiţia necesară am demonstrat, de-a lungul timpului, că lucrurile (chiar bine gândite, de „jmecheri”) pot fi intuite şi făcute publice! Încă mai pot fi! Este ceea ce s-a întâmplat şi atunci când, după căderea PP-DD-ului şi dispariţia lui Corneliu Vadim Tudor, am intuit că a rămas o piaţă liberă- piaţa naţionalistă! Pe care, firesc, „băieţii cu ochi albaştri” s-au apucat, imediat, să o cerceteze! Atunci am prezentat două materiale:
1.CINE VA FI NOUL LIDER NAŢIONALIST? P-ĂLA PE CARE-L STABILESC „BĂIEŢII“ ŞI SERVICIILE!
2.CÂND AM ANUNŢAT CĂ MARIAN MUNTEANU VA FI NOUA INVENŢIE PENTRU NAŢIONALISM!

nationalism 1

nationalism2

CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM? O ADEVĂRATĂ RUŞINE NAŢIONALĂ!
Aceasta este concluzia celor care urmăresc, cu bun simţ, ceea ce se întâmplă în privinţa încercării de acaparare a voturilor naţionaliste, în România! Pentru că tot au intuit ei că, la nivel european, mişcarea naţionalistă a prins contur şi există, cu adevărat (în Franţa se poate produce un cutremur, în acest an!) băieţii au dus lucrurile mai departe, astfel că toată lumea aleargă după naţionalişti! Dar cum? De aici începe circul!

PRU- UN PARTID „NAŢIONALIST” PLIN DE… PENALI!
Duşmanii legii se aliniază în PRU ca hienele la pradă:
-deputatul Sebastian Ghiţă- trimis în judecată pentru opt infracţiuni, printre care şantaj, dare de mită, cumpărare de influenţă şi spălare de bani;
-deputatul Marius Manolache- cercetat de DNA pentru fals în acte, iniţiator al unor legi care urmăresc să pună botniţă Justiţiei;
-deputatul Cristian Rizea- trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi luare de mită;
-senatorul Constantin Popa- cercetat de Parchetul General după ce un agent de poliţie a depus plângere împotriva lui, pentru ultraj, acuzându-l că l-a lovit chiar în sediul Poliţiei Buzău, după ce poliţistul o amendase pe fiica senatorului;
-deputatul Mario Caloianu- anchetat de DIICOT pentru spălare de bani.
Alţi traseişti pripăşiţi la PRU de câteva zile-ncoace: senatorul Daniel Savu, deputaţii Mihai Sturzu, Ion Eparu, Camelia Khraibani, Dorin Petrea, Răzvan Tănase, Daniel Oajdea, Sorin Teju.
Noul partid de zăltaţi şi de penali pare să aştepte „paraşutarea“ ca preşedinte a lui V.V. Ponta. Deocamdată, Ponta şi-a trimis în PRU trei trompete PSD-iste: pe Sebastian Ghiţă (tovarăşul de vacanţe exotice şi de shopping la Dubai), Marius Manolache (finul mitomanului) şi Mirel Palada („vorbetele“ favorit al plagiatorului).
romanicablues.wordpress.com

NICI PMP-UL NU SPUNE „NU“- NAŢIONALISMULUI!
Prin tot comportamentul său, de după momentul în care nu a mai fost preşedinte al României, Traian Băsescu a abordat, cu mult curaj (fiind apreciat de multă lume pentru asta) filiera naţionalistă! Fiind un critic al multora dintre deciziile europene, ori chiar americane! Toate bune şi frumoase, demnă de admirat atitudinea fostului preşedinte numai că, în mod firesc, se pune întrebarea: dar cât a fost preşedintele României, timp de 10 ani, de ce nu a scos niciun sunet, pe această temă?! Dincolo de toate astea, însă, este evident că şi Băsescu vizează o parte a electoratului naţionalist, acela pe care, iată, într-adevăr, se bate toată lumea, în acest moment! Are şanse Băsescu să capteze atenţia naţionaliştilor? Desigur, există mulţi oameni nemulţumiţi care, cu siguranţă, pot achiesa la punctele de vedere ale locomotivei PMP-ului care este Traian Băsescu.

MARIAN MUNTEANU- CA MUSCA-N LAPTE!
Nu am apreciat, niciodată, atitudinile revoluţionare ale lui Marian Munteanu (chiar dacă am fost în Piaţa Universităţii) cu mult timp înainte de a afla, de exemplu, că în februarie 1990, marele „revoluţionar al studenţilor” a fost trimis în Statele Unite, pentru motive pe care nici până în ziua de astăzi el nu le-a făcut publice! Că mulţi bănuiesc că acolo a fost instruit pentru ceea ce avea să se întâmple în iunie 1990, e altă gâscă în altă traistă! Să-l credem că nu a făcut comerţ cu arme (deşi există multe semne de întrebare în legătură cu asta, dar cum să-l mai credem când vrea să nege că nu a făcut parte din partidul şefului SRI, Virgil Măgureanu, când noi ştim bine că a făcut?!), să fim prostiţi în faţă, chiar aşa, nu putem accepta! Ei bine (chiar rău, pentru naţionalismul autentic) Marian Munteanu s-a plasat în fruntea aşa-zisei mişcări naţionaliste, ducându-se la gruparea constituită în jurul unor autentici naţionalişti, de la Cojocaru până la Florin Zamfirescu! Cu ăia, desigur, Munteanu a intrat, imediat în conflict, pentru că băieţii serveau alte interese, mai precis nu răspundeau la ordinele la care răspunde M.M.! Aşa că şandramaua respectivă s-a rupt, din faşă! Şi încercările de a-i aduna, la un loc, cel puţin la acest moment nu au avut finalitate!

CULMEA TUPEULUI- ÎN ROMÂNIA SE PROPUNE „UN ALTFEL DE NAŢIONALISM“!
Că totul este sub control şi că s-a ajuns în faza în care, cu adevărat, vocile autentice nu mai au acces să transmită mesajele reale o dovedesc dezbaterile în care apar aşa-zişii lideri naţionalişti! Care se întrec să anunţe, iată, că în România actuală nu mai avem de-a face cu naţionalismul ăla desuet, de tipul- „toţi străinii, afară, din ţară!”, ci cu unul mai nuanţat, în care luăm apărarea investitorilor români şi bla bla bla! Păi, măi, guriştilor, ia uitaţi-vă voi, în toată Europa (aia în care recunoaşteţi că mişcarea naţionalistă este în creştere) şi ia vedeţi ce discursuri au ăia! Nu cumva tocmai de acest tip! Nu cumva tocmai de acest tip! Nu cumva chiar împotriva emigranţilor! Nu cumva chiar împotriva politicilor antinaţionale, de lăsare a economiei pe mâna altora, decât cei din ţara respectivă?! Şi dacă veţi constata că aşa este, cu ce tupeu să veniţi să le propuneţi românilor să vină ei cu un alt naţionalism, mai cuminţel, mai care să nu deranjeze puterile?! Nu cumva pentru că ăsta era „ordinul de zi pe unitate“?!

BĂTĂLIA PENTRU ELECTORATUL NAŢIONALIST- CONTINUĂ! SUNTEM ŞI NOI P-ACOLO!…

Departamentul Anchete