POLIŢIA POLITICĂ- DOVEDITĂ! LIVIU MUŞAT- VICTIMĂ COLATERALĂ ÎN MASCARADA ÎMPOTRIVA LUI CIUPERCĂ?!

Încă un caz grav, prin care se demonstrează poliţia politică practicată, la nivel naţional, de DNA! *Acţiunile organismelor Laurei Codruţei Kovesi înlemnesc politicieni- scoţându-i din circuit!* După ce aceştia au fost lichidaţi politic, ei sunt ACHITAŢI, ÎN INSTANŢĂ! *Întrebarea este- chiar nu plăteşte nimeni pentru asta, în România?!…

AM FOST RETICENŢI, DE LA BUN ÎNCEPUT!
Atunci când, în anul 2015, s-a declanşat toată acţiunea de scoatere la lumină a „gravelor” infracţiuni comise de preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, atunci când toată presa din România (dar mai ales din judeţele Bărăganului) a reprodus, cu sfinţenie, toate acuzaţiile aduse din documentele scăpate pe… surse, atunci noi am fost foarte reticenţi! Am dat drumul unor informaţii, ne-am pus semnele noastre de întrebare. În primul rând pentru că îl ştiam pe Ciupercă, un politician puternic, important care deranja tocmai prin asta adversarii politici! Motiv pentru care, atunci când am auzit că în dosar ar fi implicat şi numele directorului ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, am fost şi mai reticenţi: în primul rând că îl cunoşteam pe Muşat şi nu se preta la aşa ceva, în al doilea rând (cum o spunem noi, mereu) când ai la dispoziţie un lac cu atâta peşte, cum să te duci la o băltoacă cu… broscuţe?!… Câte proiecte i-au trecut prin mână lui Muşat, se preta la o găinărie de tipul celei pentru care a fost luat în răspăr de DNA?!

ciupercaCONSECINŢELE POLITICE AU FOST- CIUPERCĂ A FOST LICHIDAT POLITIC!
Până la urmă, ceea ce urma să se întâmple chiar s-a întâmplat- Silvian Ciupercă a fost arestat şi nu a mai putut candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa! Pe care ar fi câştigat-o, cu siguranţă- spun cei informaţi în domeniu. De altfel, reţeta nu este singulară, s-a întâmplat de atâtea ori în România ultimilor ani încât a devenit aproape o reţetă! De la venirea (nenorocită, pentru România!) a acelei Nuland când s-au trasat sarcinile acestui mod de lichidare a clasei politice care nu convenea, toate cele care s-au întâmplat au arătat ce au arătat! Atenţie, nu vorbim de cinstea şi corectitudinea politicienilor români- nu e cazul la mulţi dintre ei- dar nici să te faci a nu observa cum se pune în practică, pas cu pas (unde am mai auzit asta?) o adevărată acţiune de demolare a clasei politice autohtone nu poţi să nu observi! Este exact ceea ce s-a întâmplat, Ciupercă a fost lichidat!

ŞI A VENIT INSTANŢA CARE… A ANULAT TOATE ACUZAŢIILE!
Documentele puse la dispoziţia publică din instanţa Tribunalului Bucureşti dovedesc că toate acuzaţiile care i s-au adus lui Ciupercă şi celor din jurul său (arestaţi, puşi sub control judiciar, urmăriţi şi toate cele care au urmat!) au fost anulate de instanţă! Inclusiv Liviu Muşat şi cei din jurul său, de la ADR Sud Muntenia! De ce toate astea? Cum este posibil aşa ceva? Chiar aşa! Iată deciziile instanţei:

CE A DECIS INSTANŢA…
Asupra acestei speţe, judecătorii Tribunalului Bucureşti au dat o primă soluţie, aceasta putând a fi atacată cu apel. Soluţia a fost emisă la data de 26.05.2017. Pentru fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, acuzat de luare de mită, două infracţiuni de folosirea influenţei şi autorităţii conferite de funcţia de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul a unui folos necuvenit, abuz în serviciu asimilat faptelor de corupţie, două infracţiuni de instigare la abuz în serviciu asimilat infracţiunii de corupţie, instigare la fals intelectual, complicitate cu folosirea, cu rea-credinţă, de documente, declaraţii false, inexacte sau incomplete, obţinându-se pe nedrept fonduri europene, soluţia este de achitare pe linie. Soluţia în cazul directorului Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Gabriel Muşat, acuzat de abuz în serviciu asimilat faptelor de corupţie, est tot aceea de achitare. Instanţa a motivat sentinţa prin faptul că infracţiunea nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege. Aceeaşi soluţie a fost pronunţată şi în cazul Marianei Vişan, director adjunct în cadrul ADR Sud Muntenia, acuzată de instigare la abuz în serviciu asimilat infracţiunilor de corupţie.

TOATĂ LUMEA- ACHITATĂ!
Soluţii de achitare, pentru toate capetele de acuzare, au mai primit: Ionescu Mihai Ionuţ, Vâlcan Cezar Gheorghe, Neacşu Marinela, Dinu Maria, Constantinescu Marius Dragoş, Scripcă Dragomir, Trandafir Elena Corina, ultima sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu asimilat faptelor de corupţie. În cauză s-au pronunţat următoarele condamnări: Trandafir Elena Corina, angajat[ a firmei Consult Invest SRL Slobozia pentru săvârşirea infracţiunii de folosirea şi prezentarea, cu rea-credinşă documente, declaraţii false, inexacte sau incomplete, obţinându-se pe nedrept fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de acesta sau în numele ei, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, fiind condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o încercare de 4 ani de la rămânerea definitivă a sentinţei, urmând să presteze o muncă neremunerată timp de 60 de zile în cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public Slobozia sau Liceului Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Slobozia; Anghel Cornel- 3 ani de închisoare cu suspendare pe un termen de încercare de 4 ani; Golovei Eugeniu – 2 ani şi 2 luni de închisoarecu suspendare; SC Consult Invest- 176.000 lei amendă. S-a dispus restituirea tuturor bunurilor ridicate cu ocazia percheziţiei domiciliare de la sediul ADR SUD Muntenia din 29.10.2014- biroul inculpatului Muşat Liviu Gabriel. S-a dispus şi restituirea către Muşat Liviu Gabriel, la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe, a bunurilor ridicate cu ocazia percheziţiei domiciliare din data de 29.10.2014.

POLIŢIA POLITICĂ A FOST DOVEDITĂ! CHIAR NU SE VA ÎNTÂMPLA NIMIC, NICI DE DATA ACEASTA?!…
Este întrebarea pe care ne-au pus-o mai mulţi dintre cititorii noştri, cei care au aflat, la rândul lor, de aceste decizii cel puţin surprinzătoare! Într-adevăr, sunt lucruri extrem de grave, dintr-o adevărată reţetă care s-a manifestat, la nivel naţional şi care a generat catastrofele pe care le-am constatat, în ultimii ani! Primari… prefecţi… preşedinţi de Consilii Judeţene… miniştri… oameni politici, toţi au fost băgaţi în maşinăria de distrugere a carierei politice, după care, multora dintre ei instanţa le-a dat dreptate, eliberându-i, anulând orice acuzaţie! Între timp… toţi oamenii aceştia au rămas cu ale lor cariere politice distruse! Şi dintre parchetarii (că procurori nu poţi să le zici!) DNA-ului, nimeni nu a plătit sub nicio formă! Parcă ziceaţi ceva de „legea răspunderii magistraţilor”, domnilor politicieni! Aţi uitat? Noi nu! Pentru că numai în pielea lui Muşat să nu fi fost în toţi aceşti ani şi să-ţi pui atâtea semne de întrebare în legătură cu viitorul tău!

Vom reveni! Că avem cu ce!