Politichia – cu stângu’n dreptu’! 2. NOUA SECURITATE ȘI POLITICA DIN ROMÂNIA!… CUM ESTE “LUCRAT” PSD! ŞI DIN EXTERIOR! DAR ŞI DIN INTERIOR!..

A ANUNȚAT PLATA SALARIILOR ÎNAINTE DE PAȘTE – ÎMPOTRIVA PENSIONARILOR – O PROSTIE? SAU TOT UN JOC CAPCANĂ?!…
olguta-vasilescu.bwhezkq9os-1-678x381
Venim mai aproape de toate cele care se petrec, analizând cu seriozitate întâmplările, dar mai ales punându-le cap la cap nu poți să nu constați lucruri cel puțin ciudate care se întâmplă atât la guvernare, dar și în interiorul PSD.! De exemplu, secvența în care prima ministră a Guvernului, Viorica Dăncilă anunță, cu doar câteva zile înainte de Paște că se vor plăti salariile în avans, dar nu și pensiile! Moment în care, firesc, pensionarii s-au enervat foarte tare, blestemând acest partid! După care, în doar câteva ore s-a constatat că nici salariile nu pot fi plătite în avans, decât dacă s-ar fi cerut asta dinainte, ceea ce era imposibil pentru că nu se anunțase că va exista o asemenea posibilitate, moment în care Partidul Social Democrat și-a pus în cap și salariații! După pensionari! Unii au vorbit de prostie! Alții sunt convins că prostia nu este atât de mare, dar nici eroare nu a fost, cât o manipulare la care unii membri de vârf ai Partidului ar fi pus botul! Totul este posibil !

“VIORICA NU E DE-A NOASTRĂ!” “NICIO PROBLEMĂ, ARĂTAȚI CĂ E… PROASTĂ”!…
danc
Și dacă vreți o dovadă mai completa asupra faptului că ne aflăm în fața unor jocuri pe care iată, cineva din umbră le duce împotriva unui partid care trebuie rupt, oricare ar fi sacrificiul dar și consecințele o dovedește ceea ce se întâmplă acum cu aceea care a fost desemnată prim-ministru de Liviu Dragnea, tocmai un om de bună credință de care să fie convins că nu va mai trada! Cum s-au dovedit, în opinia unora, cei puși de servicii să conducă guvernul PSD-ALDE !Și atunci când s-a constatat că Vasilica Viorica nu poate fi trasă de partea “băieților”, s-a dat indicația prețioasă și au început atacurile, desigur alimentate și de erorile de exprimare ale celei care, iată s-a dovedit că nu le avea p-asta cu vorbele! Dar, dacă e să fim sinceri până la capăt, nici Tudose nu le avea! Și nu am văzut asemenea campanie devastatoare cum se duce împotriva Vioricăi! Care dacă nu s-a dovedit că poate fi a noastră, trebuie dovedit că e… proastă!…

CHIAR ATÂTA SECURITATE E ÎN ȚARA ASTA? CAZUL BURLEANU ESTE RELEVANT!…
GABI9121
Iar ultimul dar nu cea din urmă, dintre cele pe care le consemnăm, acum este cazul alegerii președintelui Federației Romane de Fotbal! Cine l-a pus pe Liviu Dragnea să anunțe că îl susține pe Ionuț Lupescu a avut, poate, gânduri bune, dar nu a știut ce poate urma! Dacă nu cumva a fost și aici tot o capcană! Pentru că a afirma că îl susții pe un mare fotbalist din istoria fotbalului romanesc nu reprezintă o mare nenorocire! Dar după ce s-a întâmplat surpriza care nu era, de fapt, o surpriză și Burleanu a redevenit conducător, toată armata de propagandă a început să caut explicații, iar ele nu erau acolo unde trebuiau căutate, de fapt, în faptul că se dă mită, pe față, dacă ești președintele respectivei federații ci pentru că respectivul contracandidat al lui Burleanu ar fi fost susținut de PSD., de Dragnea și de acolo s-a ales praful! De parcă ar fi fost vorba de un vot public, nu de o chestie cu aranjamente din care cei care au avut interese chiar și le-au tras!

CE VA URMA?!…

Noi nu suntem nici Nostradamus, nici mama Omida, dar suntem convinși că toate aceste acțiuni vor continua, atâta timp cat politicienii PSD. nu vor fi atenți, la fiecare amănunt, pentru că se lucrează, la greu! Iar erorile, să fim sinceri, nu lipsesc! Partidul făcând atât de multe erori încât, aici, chiar că se iau la trecere cu liberalii!…