PONTA RECUNOAȘTE ACUZAȚIILE ELENEI UDREA! PONTA RECUNOAȘTE ACUZAȚIILE ELENEI UDREA!

“Cocoș ți-a cumpărat ție haine în loc să-mi ia mie pantofi”!…
Ponta – “Am fost în mocirlă! Și nu vreau să mă mai întorc acolo”!

DESPRE MOCIRLĂ!…

Dezvăluirile Elenei Udrea l-au făcut pe Ponta la Realitatea TV (a ajuns să fie invitat acolo!) – să recunoască cu jumătate de gură că sunt adevărate acuzațiile Elenei Udrea despre hainele pe care i le-a cumpărat… Cocoș! Cu o singură precizare – Că asta face parte din perioada când era el în mocirlă! Dar că a ieșit de acolo!… Iată acuzațiile Elenei Udrea-

E. UDREA, MESAJ PENTRU V. PONTA: „COCOȘ ȚI-A CUMPĂRAT ȚIE HAINE, ÎN LOC SĂ ÎMI CUMPERE MIE PANTOFI”

Elena Udrea a postat pe Facebook un mesaj adresat lui Victor Ponta. Asta, după ce fostul premier l-a atacat pe Traian Băsescu. Fostul ministru al Turismului este de părere că Ponta ar trebui să îi fie recunoscător lui Băsescu, dar și ei pentru a acceptat ca Dorin Cocoș să îi cumpere lui haine în loc să îi ia ei pantofi. „Mai, victore, ca să scriu ca tine, tot fără caracter ai rămas! Mă așteptam și eu la puțină recunoștință din partea ta! Dar așa cum nu i-ai fost recunoscător lui Adrian Năstase, care “te-a făcut om mare” cum ar zice Delia, la fel te porți și cu Traian Băsescu. Știi tu, cel la care ai venit să te ia în PDL în 2009, care te-a făcut președintele PSD și la care mă rugai tu să îți fac lobby, că era cât pe ce să nu te pună prim-ministru, cu toate alegerile pe care le câștigase USL cu tot! E adevărat că nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat și securitatea de rit nou, condusă de naș’tu, Maior. Așa cum tot securitatea speri tu să te scape liber în dosarul contractelor de avocatură semnate cu Turceni și Rovinari, care ți-au rotunjit conturile. De acord că nu or fi fost probe, de ai fost achitat în fond. Dar nici în cazul meu nu există nicio probă și totuși am fost condamnată. Diferența e că eu am fost pe lista lui Dumbravă la condamnați, tu la achitați! Victore, nu Traian Băsescu vrea să distrugă PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, că doar de aia te salvează de pușcărie. Și dacă lui Traian Băsescu nu vrei să îi fii recunoscător pentru ce a făcut pentru tine, sau pentru că fără el Corina Crețu, căreia nu am nimic să îi reproșez profesional, nu ar fi fost niciodată comisar european, măcar mie poți să îmi fii recunoscător! Nu pentru că ți-am făcut lobby, că ar fi făcut oricum Maior și Coldea pentru tine. Ci pentru că m-am sacrificat și am acceptat că Dorin Cocoș să îți cumpere ție haine de la Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi. Deci Victore, eu îți zic așa, folosind vorbe cu greutate în politică românească, “ciocu’ mic” când vine vorba de mine! Că de când există iCloud, nu trebuie să fii fin de securist ca să ai arhivă de mesaje.
P.S. Păcat că nu vrei să rămâi europarlamentar, în situația deloc probabilă în opinia mea, în care partidul tău ar câștiga măcar un loc în PE. Dacă tot zici că e cursa directă Bruxelles-Costă Rica, eu spun să te mai gândești. Nu se știe când o să ai nevoie.”
, a scris Elena Udrea. (sursa – digifm)

Deci Cocoș i-a luat haine lui Ponta și a lăsat-o pe madam Udrea fără pantofi!
Dumneavoastră cum comentați toată această poveste?