Povestea unui succes – ELENA NICOLACHE – “BUCĂTĂRIA ROMÂNEASCĂ”!

*Totul a început în “2 Moldoveni”! *Ca o acțiune socială!…

Într-adevăr, acum , când acest BRAND de Călărași a devenit un succes, este foarte interesant să aflăm că totul a început de la un magazin, situat în zona marginală a municipiului Călărași, în urmă cu mai mulți ani. Atunci când Elena Nicolache a avut ideea de a oferi mâncare oamenilor sărmani, atât de mulți în zonă! Acțiune care a fost o reușită, de la bun început și a fost primită cu multă bucurie de către oamenii care au beneficiat de asta.
Desigur, nu a fost gândită ca o afacere, era vorba despre alimente care erau destinate, special, acestor oameni… Moment în care au apărut solicitările din partea prietenilor, cunoștințelor care vroiau și ei “mâncarea aia bună”! S-a explicat că nu era vorba despre o activitate de acest fel, dar solicitările au fost atât de multe încât, la un moment dat au luat hotărârea de a pune în practică această idee!

ȘI A DEVENIT O AFACERE DE SUCCES!

De acolo a început totul, după care a urmat achiziționarea utilajele necesare, atragerea unui personal calificat, realizarea unor preparate extrem de atractive și, mai ales, câștigarea cât mai multor clienți! Lucru care s-a făcut foarte repede, obiectiv împlinit înainte de toate termenele planificate, “Bucătăria Românească” devenind un reper la Călărași! Astăzi, într-o perioadă în care există tot mai mulți solicitanți de catering, mâncarea oferită de echipa condusă cu multă mândrie de Elena Nicolache reprezintă o afacere de succes, la Călărași!…

BUCTĂRIA ROMÂNEASCĂ – 6 ANI!

Bucataria Românească din Călărași s-a nascut în urmă cu 6 ani dintr-o nevoie socială, ne aflam în zona 2 moldoveni la acea dată cu o altă afacere, când s-a ,,născut această preocupare”. La început când ne-am autorizat bucătaria, am avut ca scop sa îi hrănim pe oamenii nevoiași din zonă, dar cu timpul am observat că tot mai mulți călărășeni își doreau să mănânce de la noi. Apoi ne-am mutat din zonă, am mărit echipa, ne-am mărit capacitatea de producție și am deservit un număr mai mare de clienți. În toată această perioadă nu ne-am abătut de la preocupările noastre sociale. Avem în îngrijire bătrâni, ca acel program inițiat undeva în țară, “o ciorbă în așteptare” hrănim copii pe care Crucea Roșie îi are în observație sprijinim și ne preocupă mereu acțiunile caritabile. Continuăm pentru că ne place ce facem, continuăm deși ne este greu cu forța de muncă, dar am alături de mine o echipă dornică să meargă pe același drum cu noi! Alături de noi avem oameni minunați care ne sprijină în proiectul ,, o ciorbă în asteptare,, iar această preocupare pentru semenii noștri este o binecuvântare pentru a continua în aceeasi poveste în care am început. Bucătăria Românească gătește cu produse românești în proportie de 90%. – Elena Nicolache