PRECIZARE IMPORTANTĂ- SOCRUL NU E, ÎN PRIMUL RÂND, SOCRU?!

*Candidatul la Senat al USR Călăraşi- un eminent profesor universitar şi un om politic încă din anul 1990!

Noi am dat primii acastă informaţie care a dat roată, imediat, fiind preluată de mult mai multe site-uri, inclusiv televiziuni naţionale: candidatul la Senat din partea USR, la Călăraşi, este nimeni altul decât socrul doamnei Clotilde Armand! Iată anunţul nostru:

socrul-lui-clotilde

SURPRIZE!… SURPRIZE!… SOCRUL NU E, ÎN PRIMUL RÂND, SOCRU?!
L-am avut invitat în studio pe profesorul Mihnea Moroianu cu care am dialogat, pe teme, bineînţeles, politice. După prezentarea activităţii sale am realizat că domnul Moroianu este, cu adevărat, mai mult decât simplul socru al Clotildei Armand! Pentru că domnia sa este, în primul rând, un cunoscut profesoru universitar- în domeniul matematicii, al Universităţii din Bucureşti! Peste 30 de ani de activitate, în Universitate! Pe de altă parte, Mihnea Moroianu a fost un important personaj politic, al anilor ’90, în România! Membru fondator al PNŢCD! Participant la toate acţiunile importante ale partidelor istorice (PNŢCD, PNL, PSD). Mai mult decât atât, a fost un apropiat al liderilor ţărănişti, de la Corneliu Coposu la Ion Raţiu- cu acesta având şi o relaţie de amiciţie foarte bună. Deci, este un luptător anti-comunist, anti-pedeserist, cu ştate vechi, încă din anii ’90! Acestea sunt calităţile principale pentru care s-a aruncat în bătălia politică, acum şi nu faptul că este socrul doamnei Clotilde Armand! Este, într-adevăr, tatăl soţului acesteia, dar înaintea tuturor îl recomandă activitatea pe care a avut-o, în partid, atâţia ani!

Emisiunea Studioul Politic poate fi urmărită la Televiziunea Călăraşi1- www.calarasi1.ro şi pe pagina de Facebook a „Jurnalului de Călăraşi“