DNA… SAU POLIŢIE POLITICĂ?!…

PRECIZĂRI PENTRU… PROŞTI! ŞI, DESIGUR, TICĂLOŞI!…
*Direcţia pentru Cultură Călăraşi nu a avut, NICIODATĂ, niciun fel de relaţie contractuală cu acea companie! *Parteneriatul a fost realizat în baza AVIZULUI pe care firma îl are, cu Ministerul Culturii!

Zarvă mare, zilele acestea, de pe o mică pagină de „feisbuci“! Vezi, Doamne, DNA a ajuns, în sfârşit, la Călăraşi! Despre individul care, în numele DNA şi invocând numele mai multor politicieni, face, în realitate, POLIŢIE POLITICĂ(!) la Călăraşi, vom scrie, cu siguranţă, după alegeri!…
Despre realitatea acestor informaţii, desigur, tâmplarul de termopane deraiat în gaşca „ziaricilor“, nu avem prea multe de scris! Individul este folosit, în numele unui inexistent partid politic, taman în ziua alegerilor (prietenii ştiu de ce!)… Că dacă ar fi fost, măcar o leacă, ziarist, ar fi pus mâna şi ar fi adresat întrebări celor despre care a scris! Ceea ce nu a fost cazul, motiv pentru care, probabil, compania îl va da şi în judecată! Acolo unde va fi adus şi un alt agarici pe care, cu duioşie, firma l-a iertat, în faţa lacrimilor de crocodil pe care acesta le-a vărsat, în instanţă!
Noi, practicând, cu adevărat, meseria de jurnalist, chiar am verificat povestea aşa-zisei posibile incompatibilităţi (de fapt, o ciorbă reîncălzită de la alţi… proşti), invocate de… „ziariciul“ respectiv! Şi am primit informaţii concrete: Direcţia pentru Cultură a judeţului Călăraşi nu a avut, NICIODATĂ, niciun fel de relaţie contractuală, cu acea companie! Deci- nu a dat, niciodată, niciun ban, firesc- nu avea ce să primească înapoi!
Parteneriatul (simbolic) cu Ministerul Culturii, prin intermediul Direcţiei pentru Cultură Călăraşi a fost realizat în baza acţiunilor de promovare a valorilor culturale naţionale, la Călăraşi şi a valorilor locale călărăşene, la nivel naţional! Dar şi pentru că societatea respectivă are AVIZUL şi AUTORIZAŢIA Ministerului Culturii pentru asemene acţiuni!…
Despre asta este vorba, ca să ducem informaţia până la capăt!…