PREMIUL PENTRU PROTEJAREA PATRIMONIULUI, LA CĂLĂRAŞI- GHEORGHE DRAGOMIR!

Într-o perioadă în care interesul pentru protecţia patrimoniului este din ce în ce mai mare deoarece există mult prea puţine monumente care să se afle în deplină siguranţă de rezistenţă şi estetică într-o epocă în care din ce în ce mai mulţi proprietari de clădiri de patrimoniu nu sunt interesaţi de reabilitarea sau restaurarea acestora, am descoperit un om, Gheorghe Dragomir care deşi nu are o casă de patrimoniu, a transformat-o într-un adevărat obiect de artă. O reabilitare excepţională, o casă frumoasă, o casă emblemă, o casă model pentru toţi cei care pot avea la rândul lor şansa de a avea o casă pe care să o prezinte cu toată bucuria.

Pentru reuşita unei reabilitări a unei clădiri care nu se prezenta în cele mai bune condiţii la momentul restaurării, domnul Gheorghe Dragomir primeşte marele premiu al anului pentru protecţia patrimoniului, pentru reabilitarea clădirii din strada Rahova numărul 171-173!
O casă care a devenit model pentru orice proprietar de clădire de patrimoniu! Ea poate deveni, cu adevărat, operă de artă, o clădire reprezentativă pentru Călăraşi!