PRESA SECURISTĂ ȘI… PRISTANDA!

*Lu’ ăla, până la urmă, îi ieșeau steagurile! *Voturile împotriva lui Dragnea – n-au ieșit!…

ATENȚIE LA AȘA-ZIȘII ZIARIȘTI CARE SUNT… ACTIVIȘTII SECURIȘTII!
EVIDENT, A FOST UN SCENARIU!

Nu suntem de partea nimănui, în niciunul dintre conflictele care există în partide, indiferent care ar fi numele acestora. Așa că și acest război din interiorul PSD ne- a interesat numai în calitate de jurnaliști. Dar urmărind reacțiile tuturor celor care se consideră, se declară jurnaliști, am constatat prezența pe față a securiștilor de tip nou care sunt în stare să-ți spună că “albul este negru după formula alba-i neagră”! drept în față, fără ca să roșească pentru asta!
Mai mult decât atât, este de neînchipuit modul în care s-au comportat unii dintre ei, ei transmițând, practic ceea ce li se spusese de către cei care puseseră la cale toate cele ce s-au petrecut ! In aceste condiții momentul în care s-a anunțat rezultatul votului iar între Gabriela Firea și Codrin Ștefănescu, ba chiar și Liviu Dragnea au apărut diferențele la cifre care au pus oamenii pe gânduri! Desigur, cineva a mințit și procesul – verbal este dovada în acest sens! Ceea ce este interesant din punctul nostru de vedere a fost reacția așa-zișilor jurnaliști care au mutat întreaga discuție în sensul că “armetica” nu funcționează cum trebuie, ăia fiind doar proști, ori neștiutori, în niciun caz rău intenționat!
Asta pentru a se ascunde furtișagul, bineînțeles! Sau minciuna! Orice ar fi, în asemenea momente este bine să urmăriți reacțiile tuturor că veți vedea precum proba de turnesol unde se albăstrește! Cu tot cu petlițe!…