Previziunile lui NostraDama! SCENARIUL SECRET?!…

•Nici unul dintre actualii candidați la prezidențiale nu va fi președintele României! •Se va repeta povestea cu – “Dragă, Stolo”?! •Viitorul președinte va apărea pe ultima turnantă, sprijinit de americanii lui Donald Trump?!… •Iată scenariul!

DRAGNEA APASĂ BUTONUL DE PANICĂ!

Singura grijă a lui Liviu Dragnea nu este nici valul ”ordonat” de plecări către partidul soclu construit pentru George Maior, că doar PRO Romania numai de Victor Ponta nu este condus, nici schimbarea completurilor de cinci care îi judecă dosarul, ci doar să reușească să tragă cât mai mult de timp cu anunțarea adevăratului candidat al Partidului Social Democrat la alegerile prezidențiale. Care, cel mai probabil vor fi fixate de către actuala Putere politică undeva în luna noiembrie. Iar toate nazurile pe care le va face Liviu Dragnea în următoarea perioadă, fie că va da asigurări ferme că nu va candida el, fie că va zambi pe sub mustață, lăsând loc la interpretări privind o posibilă intrare în campania prezidențială, fie că se va juca ”de-a alba-neagra” cu visul de mărire al partenerului de coaliție Călin Popescu Tariceanu nu vor avea decât o singură rațiune. Și anume că ”maurul” Dragnea să-și ducă la bun sfârșit ultima și cea mai importanta misiune a sa, cea de a-și juca până la capăt rolul de ”iepure” pentru candidatul supriză pregatit intens în ultimele luni pentru a-l înfrunta cu mari șanse de reușită pe Klaus Iohannis. Și care va fi ”detonat” de-abia în momentul prielnic, odată cu gestul ”sinucigaș” politic vorbind al lui Liviu Dragnea de a apăsa ”butonul de panică”!

DRAGNEA TREBUIE SĂ AIBĂ MARE GRIJĂ!

Pentru că, da, Dragnea are la dispoziție și un astfel de ”buton de panică” pus la dispoziție tocmai de către atât de influenții sprjinitori din umbră ai ”viitorului președinte al României”, cum deja i se adresează de câteva luni bune inițiații sistemului celui care va fi unicul candidat al actualei coaliții la prezidențiale. Și care în niciun caz nu este Liviu Dragnea! Dar nici Călin Popescu Tariceanu sau vreun alt nume de demnitar deja compromis de prezența la guvernare. Numai că Dragnea trebuie să aibă mare grija ca, în ciuda unidirecționării împotriva sa a tuturor atacurilor forțelor iohanniste și a rămășițelor statului paralel să nu apese prea devreme ”butonul de panică”, declanșând astfel vremelnic planul de sprijin fățis pentru alesul inclusiv al partenerilor strategici ai României. Pentru ca omul desemnat să-l învingă pe Iohannis în campanie trebuie scos din ”joben” doar atunci când nici aparatul de partid al PSD-ului, dar nici rivalii politici nu vor mai avea timp să se dezmeticească. Practic, va fi vorba de o reeditare a planului prin care un personaj atât de șters și politician de mâna a paișpea ca Iohannis a fost luat de la Sibiu și propulsat drept șef al statului. Dar doar a planului în sine… Pentru că ținând cont de personajul în sine, totul duce mai degrabă spre scenariul ”made in USA”, în care candidatura surpriză a lui Donald Trump a dat peste cap toate planurile, atât ale ”statului paralel american”, cât și a întregii clase politice de peste Ocean! Și odată cu retragerea de facto din fruntea coaliției a lui Liviu Dragnea, prim-planul conducerii țării va fi preluat de viitorul președinte – jucător, un om de onoare și de acțiune, pe gustul Administratiei Trump și nu doar… ținut la secret.

VIITORUL PREȘEDINTE–JUCĂTOR!

Omenește vorbind, oricâtă sete de Putere ar putea avea un om este greu de crezut că Liviu Dragnea s-ar crampona atât de tare pentru a rămâne ”ținta în mișcare”, de fapt singura țintă, pentru atâtea forțe mai mult sau mai degrabă mai puțin politice. Mai ales că, totuși, omul este îndrăgostit și poate ar găsi și alte modalități de petrecere a timpului, decât să pareze zi și noapte loviturile venite mai din toate părțile și mai ales de la spatele său. Numai că Liviu Dragnea conștientizează foarte bine că singura șansă de a-și duce la bun sfârșit destinul său politic și nu numai, fără a fi ”paradit” între timp este să-și țină cu sfințenie partea sa de ”deal”. Înțelegere care prevede că, la un moment dat, de acum nu chiar atât de îndepărtat să predea puterea politica viitorului unic candidat din partea actualei coaliții de guvernare. Și al cărui nume este ținut la secret, astfel încât nici măcar cei mai apropiați colaboratori ai președintelui să nu reușească încă să-l identifice cu exactitate, deși unora dintre aceștia le este clar că ”se pregătește ceva” și că nici Dragnea, nici vreo altă figură ”tăvălită” în luptele fratricide din interiorul celui mai mare partid al țării nu este alesul. De altfel, tocmai de păstrarea secretului în jurul noului lider căruia Dragnea îi va preda ștafeta luptei cu Iohannis și îi va pune la dispoziție teribila ”mașinărie de partid” a PSD-ului din teritoriu se și leagă ultimele speranțe că ”neamțul” ar putea fi înfrânt în campania electorală de la sfârșitul acestui an. Și spart astfel ”monopolul” german asupra unei Românii văzută încă de unele state occidentale doar ca o ”colonie economică” din sfera de influență a BND-ului nemțesc.
Iar cea mai bună dovadă că lucrurile sunt luate mai mult decât în serios în acest sens este existența unei mici, discrete, dar profesioniste echipe de ”consultanță operativă”, a cărei principală misiune tocmai aceasta este: păstrarea secretului deplin în ceea ce privește identitatea celui ales încă din urma cu câteva luni bune să-l înfrunte cu mari șanse de reușită pe Iohannis în al doilea tur de scrutin.

BĂGAT ÎN ”ȘCOALA DE PREȘEDINȚI”

Cine vede încă în Klaus Iohannis doar un politician naiv, lesne de ”butonat” din umbra se înșeală amarnic. Și uită că ”neamțul” s-a menținut atâta amar de vreme primar al unui municipiu campion al retrocedărilor controversate, ceea ce înseamnă că, deși provincial este totuși un politician uns cu toate alifiile. Astfel că personajul încă misterios care va trebui să-l ”zdrobească” în al doilea tur de scrutin trebuie să ”defileze” în fața acestuia inclusiv în ceea ce privește ”școala politică”. Mai ales dacă nu are o asemenea experiență la vârf până acum în spate. Motiv pentru care jucătorii din ”liga mare” care l-au ales și care îl sprijină să scoată România din sfera de influență cvasitotală a ”binomului” franco-german l-au băgat și îl țin de câteva luni bune într-o adevărată ”școală de președinți”. Unde omul care va fi lansat în campania prezidențială beneficiază de consultanța adecvată pentru a fi la curent cu ”tot ce mișcă”, în politică și sistem deopotrivă. Fără a se apela astfel la rapoarte oficiale sau la alte modalități de ”instructaj” care ar putea fi penetrate de extinsa rețea informativă a statului paralel. Deci, deocamdată ”viitorul președinte al României” se pregătește intens să se pună la punct cu toate ”chichițele” aferente celei mai înalte funcții în statul român, tot așa cum Donald Trump a beneficiat de propriile ”surse alternative” de informare din momentul în care s-a decis aruncarea sa pe ”piața politică” americană, una dominată de ani buni de tabăra democrată puternic racordată, financiar și deci și ideologic la rețeaua globalist-sorosistă. Dar uite că, totuși, deși nici măcar propriul partid republican nu se aștepta, Donald Trump a învins ”statul paralel” american. De ce nu ar putea-o face atunci și ”noul Trump de România”…?

”DRAGĂ STOLO… AAA… LIVIU…”

Și fără conotațiile medicale de la acel moment este foarte posibil ca scenariul aplicat cu succes în trecut al înlocuirii lui Teodor Stolojan cu mult mai bătăiosul Traian Băsescu să se repete acum. Tras la indigo… Astfel că atunci când Liviu Dragnea va apăsa ”butonul de panică” și va ridica neputinicios din umeri, cum că el unul s-a săturat de atâtea trădări și atacuri și deci nu poate duce mai departe partidul în ”lupta pe viață și pe moarte” cu Iohannis, până și propriul partid să nu mai aibă timp să se dezmeticească! Și să fie astfel nevoit să se înhame din mers la căruța electorală a candidatului surpriză. Cel care va încerca în primul rând mobilizarea reprezentanților capitalului autohton, promițând ”turarea” din nou a motorului economic prin deblocarea imediată a marilor proiecte de infrastructură. Iar în ceea ce privește eventualele nemulțumiri ale lui Tăriceanu, un nou ”os” aruncat la vreuna din companiile din domeniul energetic sau financiar ”consultanților” ALDE va fi suficient sa-l tempereze și pe acesta…
(NATIONAL.RO)