Prilej de bucurie! TOMBOLA DE PAȘTE ȘI-A STABILIT CÂȘTIGĂTORII! RECORD!…

Atunci când, pe la miezul zilei de luni, președintele Consiliul Județean, Vasile Iliuță ne-a întrebat în legătură cu tradiționala tombolă a ziarului nostru, răspunsul a fost că nu am organizat și anul acesta. Vasile Iliuță ne-a îndemnat să nu renunțăm la idee, pentru că oamenii s-au obișnuit să aibă bucurii de sărbători! Și dânsul oferă tradiționalele premii! Așa că ne-a propus să facem o variantă online! Am decis să facem așa, după care conducerea ziarului a hotărât să mergem și pe varianta ziarul tipărit! Așa că marți dimineață ziarul a apărut pe piață cu acest talon! La rândul său primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin ne-a propus să ofere și Premiul în bani! Ceea ce a urmat a fost senzațional! Sute!… Mii de înscrieri on-line!… Sute de taloane decupate din ziar! Cititorii noștri consecvenți, dar și cei care au aflat de concurs! Astfel că joi la prânz, atunci când s-a stabilit ora tragerii la sorți, participarea a fost una uriașă! Contra cronometru!… Iată câștigătorii-

MIELUL DE PAȘTE OFERIT DE PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN, VASILE ILIUȚĂ

SILVIA CLAUDIA ROȘCA

„Sunt jurist la BRCT Călărași, este prima dată când câștig ceva la un concurs! Am văzut anunțul pe online, pe pagina de facebook a „Jurnalului de Călărași” și am trimis un email cu participarea mea la această tombolă”.

PREMIUL ÎN BANI – 500 LEI OFERIT DE PRIMARUL MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI, DANIEL ȘTEFAN DRĂGULIN

BOBE CONSTANTIN ADRIAN

„Sunt din Călărași, am 23 de ani, am văzut că aveți concurs și m-am înscris online, am trimis un email pe adresa „Jurnalului de Călărași”. În acest moment nu lucrez, au venit foarte bine acești bani, mă bucur de acest premiu!”

3 COȘURI DE PAȘTE OFERITE DE PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN, VASILE ILIUȚĂ

  1. EUGENIU JARUL – PREMIUL A FOST RIDICAT DE SOȚIA SA, DOAMNA RODICA JARUL

„Norocosul, este soțul meu! El este jucător! Eu nu am câștigat niciodată dar el a mai câștigat. Ne vom bucura împreună de acest premiu și vă mulțumim! Sărbători fericite!”

2. NICOLAE BOGDANOFF

„În primul rând să vă mulțumesc, în al doilea rând să vă spun că este prima dată în viața mea de 83 de ani, peste două luni fac 84 de ani. Fiind cititor fidel al ziarului, văzând anunțul cu tombola am zis să și completez și să trimit taloanele. Vă mulțumesc și sărbători fericite!”

3. VACIU ANDREEA

„Sunt studentă la Universitatea din București, nu am mai câștigat niciodată, este prima dată când câștig un premiu și vă mulțumesc! Sărbători fericite!”

Extragerea și acordarea premiilor le puteți urmări pe site-urile televiziunilor 1+1T V și Călărași1 TV