Prilej de vorbe și de ipoteze! S-A STRICAT VRĂJEALA – “PELE” NU MAI VINE LA CĂLĂRAȘI!…

*Dunărea – în zona transferurilor cu…cântec! *Victor Hugo Gomez Passos zis Pele – de la marea speranță(!) la marea…dezamăgire!…

Anunțat cu surle și trâmbițe de presa care pune botul la vrăjeala de doi lei, așa-zisul Pele, anunțat că a jucat la Internaționale, fără a se spune c-a fost o mare dezamăgire și a fost trimis înapoi, la casa lui, după care a jucat la nivel mult sub Inter, a ajuns la Călărași! Este povestea transferurilor fără de sfârșit de la echipa Dunărea, transferuri pe care le înțelegem din punctul de vedere al antrenorului care a dat afară o grămadă de jucători pentru a-i aduce pe alții, dar care nu pot fi îndepărtate de jocurile pe care le fac în zona Pieței jucătorilor cei care se află în spatele tuturor acestor jocuri! Iar aici nu este vorba numai de Ana Maria Prodan, să fim bine înțeleși!…
Mă rog, omul are peste 30 de ani, se află la apusul carierei, dar pentru o echipă proaspăt promovată cum este cea din Călărași, ideea aducerii jucătorului părea una interesantă și, de ce nu, fericită în retur! Mai precis, în partea a doua a campionatului când se joacă pe ieșitelea din Liga întâi!
Toate bune și frumoase până când s-a făcut controlul medical când s-a constatat că de fapt marea speranță se anunță…o mare dezamăgire!

TRANSFERUL ANULUI ÎN ROMÂNIA A CĂZUT! JUCĂTORUL ARE PROBLEME CARDIACE ŞI AR PUTEA SĂ NU MAI JOACE FOTBAL VREODATĂ

Vitor Hugo Gomes Passos „Pele” (31 de ani) nu va mai ajunge la Dunărea Călăraşi. Mijlocaşului i s-au descoperit probleme cardiace şi e în pericol să nu mai joace fotbal vreodată.

Ultima oară la Eskilstuna, portughezul a rămas liber de contract, iar Dan Alexa a părut extrem de interesat de transferul său. În principiu, cele două părţi se înţeleseseră asupra aspectulu financiar, doar că un control medical a dat totul peste cap.

Jucătorului cu 15 partide pentru prima echipă a lui Inter i s-au descoperit probleme cardiace, iar mutarea a picat. Mai mult, anomaliile descoperite sunt destul de mari şi e foarte posibil ca „Pele” să îşi încheie cariera prematur, la doar 31 de ani. Un fotblist cu un potenţial enorm, lusitanul a părut că nu a ajuns niciodată la nivelul aşteptat de specialişti. Guimaraes, Inter, FC Porto, Portsmouth, Real Valladolid, Eskisehirspor, Ergotelis, Olympiacos, APO Levadiakos, Anorthosis şi AFC Eskilstuna sunt formaţiile din CV-ul portughezului.

Dunărea Călăraşi s-a întărit, totuşi, în această iarnă. I-a adus sub formă de împrumut pe Daniel Benzar şi Ianis Stoica, de la FCSB.(digisport)

CE VA FI, VOM VEDEA!…

Oricum, au mai venit jucători, doi de la STEAUA lui Becali, aia poreclită FCSB,ca să nu mai vorbim și de un tânăr de la CFR Cluj care chiar se află la începutul carierei și s-ar putea să confirme, în acest sfârșit de sezon, la Călărași!
Sunt experimente, le așteptăm și le acceptăm, dar nici să fim prostiți, așa, cu surle și trâmbițe pentru că noi nu punem, totuși, botul la vrăjeala cu așa o mare ușurință!…