PRIMA CLASĂ DE JURNALISM, DIN ROMÂNIA ÎȘI AȘTEAPTĂ CANDIDAȚII!

REȚETA SIGURĂ PENTRU SUCCESUL UNEI CARIERE!

Aceasta este, cu siguranță, realitatea claselor de filologie cu specializarea în jurnalism din liceul Danubius, de la Călărași! Prima clasă de acest fel din România, înființată în anul 1994, atunci când prea puțini știau ce va urma și cum vor evolua lucrurile!
Desigur, în timp investițiile uriașe care s-au făcut au dus la realizarea unui studio de televiziune propriu, a postului de radio propriu, a redacției de presă, mulți dintre tineri făcându-și rodajul pentru meseria de reporteri de televiziune, ori de prezentator de știri! 18893418_1634475746594934_8228480198142235785_n
Cel mai important dintre toate fiind, cu siguranță domeniul tehnicii de montaj video și audio care îți asigură loc de muncă, la nivel de televiziune sau studio de producție cinematografică, în București!
Lucru pe care l-au făcut foarte mulți dintre acești tineri care cu banii din salariu și-au plătit și cheltuielile pentru a urma facultăți pe care le-au terminat, în acest moment fiind bucureșteni în toată regula, cu o meserie frumoasă, atractivă și bănoasă!
Toate acestea se învață la Liceul „Danubius” din Călărași acolo unde Centrul de Jurnalism face adevărate minuni!…
pag8