PRIMA PROCUROARE DATĂ AFARĂ- URMEAZĂ ŞI ALŢII?!…

IAR AM AVUT DREPTATE!
PROCUROARE DIN CAZUL IACOMI- DATĂ AFARĂ DIN MAGISTRATURĂ!

Când am prezentat acest caz, mulţi nu au crezut că poate fi adevărat! *Iată că a fost! *Şi, în sfârşit- cel pedepsit este dat afară din Magistratură!…

articol vechiVă amintiţi, probabil, de cazul foarte grav prezentat în „Jurnalul de Călăraşi” al anchetării primarului din Lehliu Gară, Iulian Iacomi. Am prezentat atunci (pe surse întrucât partea acuzată nu a confirmat nimic, de teamă!) că procurorii de la Călăraşi şi-au făcut, efectiv, de cap! Generând o situaţie incalificabilă, inacceptabilă! Ajungându-se la folosirea de mijloace ilegale, precum şi la atitudini neconforme situaţiilor normale!

IATĂ CĂ S-A FĂCUT DREPTATE- PROCUROAREA, DATĂ AFARĂ!
Cine a condus acest caz foarte grav, de la Călăraşi? Procurorea Nestea Antoaneta Elena! La data aceea procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Judeţean Călăraşi! S-a făcut reclamaţie, au fost luate în considerare toate informaţiile (inclusiv cele publicate în presă!), acum, s-a luat decizia finală:

Consiliul Superior al Magistraturii, Secţia pentru procurori în materie disciplinară, a admis acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia judiciară împotriva procurorului Nestea Antoaneta Elena. “În baza art. 100 lit. e) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, aplică doamnei Nestea Antoaneta Elena, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, sancţiunea disciplinară constând în excluderea din magistratură, pentru săvârşirea abaterilor disciplinare prevăzute de art. 99 lit. s) teza a II-a şi t) teza I, din acelaşi act normativ.” Soluţia poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

SE MAI PREGĂTESC ŞI ALŢI VINOVAŢI?!…
Cum, în Magistratura din Călăraşi s-au întâmplat multe, de-a lungul timpului, ne întrebăm şi noi firesc şi prieteneşte- VOR URMA ŞI ALŢII?!…